Pretraga

Fero-Term kupio zemljište na kojem će graditi još jedan izložbeno-prodajni centar

A- A+

Tvrtka Fero-Term prije dva je mjeseca Gradskoj upravi Nina i Vijeću Grada uputila upit o kupnji zemljišta na kojem spomenuta tvrtka planira graditi svoj izložbeno-prodajni centar. Jučer je jednoglasnom odlukom na sjednici vijeća Grada Nina prihvaćena ponuda za kupnju zemljišta, a nakon projektiranja i ishođenja građevinske dozvole odmah će se krenuti s izgradnjom objekta. Naime, tvrtka Fero-Term bavi se prodajom keramike, sanitarija i sustava za grijanje te uspješno posluje na području Republike Hrvatske već gotovo 30 godina, a osim toga, svoju je djelatnost proširila i na područje susjednih država.

Tvrtka Fero-Term

Tvrtka Fero-Term d.o.o. u Ninu će graditi svoj novi izložbeno-prodajni centar | foto: Fero-Term

Na trećoj sjednici vijeća grada Nina, koja se održala 26. kolovoza 2021. godine, jednoglasno je prihvaćena ponuda tvrtke Fero-Term za kupnju gradskog zemljišta uz Ulicu Franje Tuđmana u Ninu, izvijestili su iz gradske uprave. Naime, spomenuta tvrtka planira na tom zemljištu graditi novi izložbeno-prodajni centar.

Prije dva mjeseca Gradskoj upravi Nina te Vijeću Grada s upitom o kupnji zemljišta se obratila tvrtka Fero-Term, koja se pak bavi prodajom keramike, sanitarija i sustava za grijanje. Štoviše, radi se o tvrtki koja uspješno posluje na području Republike Hrvatske već gotovo 30 godina, a osim toga, svoju je djelatnost proširila i na područje susjednih država.

Izdvojeni članak

Pogledajte kako napreduje izgradnja nove škole u Koprivnici

Fero-Term već ima 21 izložbeno-prodajni salon u Hrvatskoj

Tvrtka Fero-Term osnovana je 1991. godine u Zagrebu te se od tada do danas, svojim profesionalnim i produktivnim poslovanjem, od male obiteljske tvrtke prometnula u lidera svoje djelatnosti. Tvrtka broji široku mrežu prodajnih centara namijenjenih krajnjem kupcu, a može se pohvaliti i čvrstom veleprodajnom mrežom. Naime, prodajni program tvrtke obuhvaća opremu za uređenje i opremanje, a asortiman se može podijeliti na keramičke i porculanske pločice, kupaonsku i sanitarnu opremu, opremu za grijanje i hlađenje te sisteme solarnog grijanja.

Tvrtka tako već broji 21 izložbeno-prodajni salon na području cijele Hrvatske, a između ostalog i na području grada Zadra. Štoviše, tvrtka je pokazala iznimno veliki interes za proširivanjem svoje djelatnosti i na područje Grada Nina, kojem pak gravitira cjelokupan prostor zapadnog dijela Zadarske županije.

Nakon što je provedena cjelokupna natječajna procedura, Gradsko vijeće grada Nina jednoglasno je prihvatilo ponudu tvrtke Fero-Term za kupnju č.z. 2108/7, 2108/18, 2108/19 i dio 2108/1 k.o Nin-Zaton za izgradnju novog izložbeno-prodajnog centra. Dovršetkom planiranog projekta, centar će zapošljavati 15 djelatnika. Također, nakon projektiranja i ishođenja građevinske dozvole, tvrtka Fero-Term odmah će krenuti s izgradnjom spomenutog centra kako bi što prije mogao započeti s radom.

Izdvojeni članak

Povijesni dan: Država poklonila zemljište zbog kojeg će tisuće dobiti posao

Ponuda Feroterma zadovoljila uvjete Grada Nina

Administrativno područje Nina zbog ekonomskog razvoja, osim zadržavanja mladih Ninjana u svom gradu, također bilježi trend doseljavanja mladih obitelji iz drugih dijelova Hrvatske, poručili su iz gradske uprave. Upravo zbog toga, gradska uprava svojom politikom unaprjeđenja gospodarske djelatnosti uvijek nastoji podržati nove inicijative koje svojom djelatnošću pozitivno utječu na očuvanje bogate ninske prirodne baštine. Također, projekti se podržavaju ako pridonose očuvanju i dodatnom poboljšanju turističkih prilika koje Nin definiraju poželjnom obiteljskom destinacijom.

Sukladno tome, Grad Nin, dodaju iz gradske uprave, uvijek pruža priliku novim gospodarskim subjektima koji zadovoljavaju navedene uvjete, a svojom djelatnošću istovremeno donose otvaranje novih radnih mjesta za domicilno stanovništvo Grada i okolice. Također, to je bio slučaj s ponudom tvrtke Fero-Term za kupnju zemljišta u Ninu u svrhu gradnje izložbeno-prodajnog centra, a koja je naposljetku i prihvaćena.

Fero-Term kupio zemljište na kojem će graditi još jedan izložbeno-prodajni centar
Share via
Copy link
Powered by Social Snap