Pretraga

Humanitarna priča: Prodaja fotografija za obnovu nakon potresa

A- A+

Sisački profesionalni fotograf Dorijan Šipuš odlučio je pokrenuti humanitarnu prodaju svojih fotografija, a prikupljeni novac otići će u ruke nekoliko obitelji. Riječ je o fotografijama akcije ‘Zahvala Domovini’ čiji je inicijator udruga Zibel.

fotografija prodaja

Humanitarna prodaja fotografija | foto: Facebook Dorijan Šipuš Photo

Fotografija spektakularne bakljade ‘Zahvala Domovini’ nekoliko obitelji osigurat će siguran krov nad glavom.

Sisački profesionalni fotograf Dorijan Šipuš odlučio je organizirati humanitarnu prodaju svoje fotografije spektakularne bakljade u Sisku. Riječ je o fotografiji ‘Zahvale Domovini’, čiji je inicijator bila udruga Zibel, a u kojoj je sudjelovalo stotinjak članova udruge i građana Siska.

Zahvala volonterima

Riječ je o bakljadi kojom su se Siščani početkom siječnja željeli zahvaliti svim volonterima, vatrogascima, udrugama, pripadnicima HGSS-a i Crvenog križa, na nesebičnoj pomoći koju su pružili gradu Sisku, kao i Sisačko-moslavačkoj županiji, u najtežim trenutcima nakon razornih potresa.

Izdvojeni članak

[Fotogalerija] Pogledajte kako izgleda Sisak skoro dva mjeseca nakon razornih potresa

Fotografirana bakljada pružala se preko Starog mosta, šetnice Slave Striegla do Gradske vijećnice.

– Kako sam se i osobno našao u situaciji u kojoj sam izgubio dom, želio bih pomoći ljudima koji su se našli u istoj situaciji kroz organizaciju humanitarne prodaje fotografije. Na fotografiji je motiv bakljade koja je održana duž obale grada Siska u znak zahvalnosti svim volonterima i radnicima koji su nam pomogli u teškim trenutcima. Kompletan iznos zarade će otići u ruke nekoliko obitelji koje su trenutno iseljene iz svojih domova jer su im stambeni objekti označeni crvenom naljepnicom, rekao je za Sisakportal.hr fotograf Dorijan Šipuš.

Humanitarna fotografija za pomoć stradalima u potresu dostupna je u dvije različite veličine uokvirenih formata:
1. 60×20 cm
2. 130×45 cm

Objavljuje Dorijan Šipuš PhotoUtorak, 16. veljače 2021.

Copy link
Powered by Social Snap