Pretraga

Jandroković najavio izgradnju nacionalnog stadiona: ‘Moramo graditi nakon ovog prvenstva’

A- A+

Velik broj Hrvata je odlučio otići u Katar i bodriti Hrvatsku u današnjem okršaju s Argentinom u polufinalu Svjetskog prvenstva. Tamo su se našli i naši političari, pa i ministar Grlić Radman te predsjednik Sabora Goran Jandroković. Jandroković je najavio izgradnju nacionalnog stadiona.

dinamo stadion

Dinamov stadion | foto: Ramona Ščuric srednja.hr

Jandroković je stigao u Katar, gdje će bodriti našu reprezentaciju u polufinalu Svjetsko prvenstva. Tom prilikom je rekao kako se sastao s Marijanom Kustićem, predsjednikom HNS-a i izbornikom Zlatkom Dalićem. Razgovarali su o utakmici, a rekao je kako su mu rekli da su uvjereni da ovog puta mogu otići do kraja. Posebno je bitno to što je predsjednik Sabora najavio izgradnju nacionalnog stadiona, piše Večernji list.

– Stadion i kompletnu infrastrukturu moramo graditi nakon ovog prvenstva jer u Hrvatskoj imamo nevjerojatan talent i potencijal te vjerujem kako će biti postignut konsenzus oko toga, rekao je Jandroković.

Podsjećamo, nedavno je najavljeno da bi se trebala krenuti izgradnja novog stadiona na Maksimiru u 2024. godini. Predviđeno je rušenje postojećeg objekta, a kapacitet novog stadiona bi trebao iznositi 32 tisuće mjesta. Uz to, izvodit će se rekonstrukcija stadiona u Kranjčevićevoj ulici, i izgradnja novih stadiona u Šibeniku, Zadru i Koprivnici. Više o tome pročitajte ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap