Pretraga

Otvoreno javno savjetovanje o načinu provedbe stručnog nadzora građenja

A- A+

Otvoreno je savjetovanje s javnošću za Pravilnik o načinu provedbe stručnog nadzora građenja, obrascu, uvjetima i načinu vođenja građevinskog dnevnika te o sadržaju završnog izvješća nadzornog inženjera. Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine otvorilo je savjetovanje 8. rujna 2021. godine. Datum zatvaranja je 7. listopada 2021. godine, a očekivana objava izvješća trebala bi stići 1. prosinca 2021. godine.

Savjetovanje o načinu o načinu provedbe stručnog nadzora građenja

Do 7. listopada 2021. godine otvoreno je savjetovanje s javnošću o načinu o načinu provedbe stručnog nadzora građenja | foto: Unsplah

Izdvojeni članak

Katastar, katastarske čestice, katastarski planovi, sve što trebate znati

Na temelju članka 60. Zakona o gradnji Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine donosi novi Pravilnik o načinu provedbe stručnog nadzora građenja, obrascu, uvjetima i načinu vođenja građevinskog dnevnika te o sadržaju završnog izvješća nadzornog inženjera.

U tu svrhu poziva se sva zainteresirana javnost da se uključe u savjetovanje kojim će pomoći prilikom izrade novog Pravilnika. Detaljni Pravilnik i svoje komentare možete ostaviti ovdje. Datum otvaranja savjetovanja je 8. rujna 2021. godine, a datum zatvaranja 7. listopada 2021. godine. Datum očekivane objave izvješća je 1. prosinca 2021. godine.

Planirana primjena ovog Pravilnika je 1. srpnja 2022. godine kada prestaje važiti dosadašnji Pravilnik o načinu provedbe stručnog nadzora građenja, obrascu, uvjetima i načinu vođenja građevinskog dnevnika te o sadržaju završnog izvješća nadzora inženjera.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Otvoreno javno savjetovanje o načinu provedbe stručnog nadzora građenja
Share via
Copy link
Powered by Social Snap