Pretraga

Penjač Remi Ludici pao u smrt s 68. kata Tregunter Towera u Hong Kongu

A- A+

Francuz Remi Ludici, poznat po fotografijama s visina diljem svijeta poginuo je u svom posljednjem pothvatu. Pao je s visoke zgrade u četvrti Mid-Levels u Hong Kongu.

Remi Ludici

Remi Ludici | foto: Instagram

Lucidi, koji je na društvenim mrežama pod imenom Remi Enigma objavljivao fotografije s visokih zgrada i konstrukcija diljem svijeta posljednji put je viđen živ kako kuca na prozor penthousea na 68. katu Tregunter Towera u četvrtak oko 19:30 sati. Prethodno ga je nešto nakon 18 sati kamera zabilježila kako ulazi u zgradu pod izgovorom da posjećuje prijatelja, izvještava New York Post.

Iako o uzroku smrti nema službenih podataka, izvor upoznat sa slučajem izvještava kako je Ludici na području Tregunter Towera trenirao penjanje za novu fotografiju kada je neočekivano ostao zarobljen podno penthousea na 68. katu. S te lokacije pao je u smrt.

Izdvojeni članak

Dva pada s visina uslijed radova, jedan smrtnog ishoda

Policiju je pozvala kućna pomoćnica u zgradi nakon što je zatekla muškaraca kako kuca na prozor s vanjske strane. No, kada su policijski službenici stigli mogli su samo proglasiti smrtni slučaj. Uz Ludicia je pronađena njegova sportska kamera, te se očekuje kako će njom snimljen sadržaj rasvijetliti okolnosti pada.

Fotografija objavljena na njegovom Instagram profilu pet dana prije događaja naslovljena je  ‘Hong Kong’, što potvrđuje njegovu prisutnost o ovome gradu. Tu je i fotografija koji je dan uoči penjanja na Tregunter Towera snimio s Times Squarea u Causeway Bayu.

Ludici je inače na društvenim mrežama objavljivao fotografije s raznih visokih zgrada i konstrukcija. Samo kroz posljednjih 12 mjeseci penjao se i fotografirao na vrhovima visokih skela i zgrada u Dubaiju, Bugarskoj i Francuskoj. Kolikoj se opasnosti izlagao dobar je primjer njegov video objavljen u listopadu 2022. godine koji ga prikazuje kako se penje na najviši francuski dimnjak i hoda oko ruba 300 metara visoke strukture bez zaštitnog pojasa.

Pogledjate ovdje kojih su 10 najviših nebodera na svijetu promijenili vizure urbanih sredina

Copy link
Powered by Social Snap