Pretraga

[VIDEO] Rimac pokazao novi ured u Zagrebu koji zauzima više od četiri tisuće kvadrata

A- A+

Mate Rimac na svom Facebook profilu podijelio je snimke iz novog prostora gdje se za sada nalaze uredski prostori, tri laboratorija te velika dvorana za edukacije s kapacitetom za 70 ljudi.

Foto: Rimac Automobili

Rimac Automobili u nove urede na zagrebačkom Jankomiru do sada su preselili 400 zaposlenika koji razvijaju softver za električne i hibridne automobile za različite naručitelje.

Novi ured zauzima prostor od otprilike četiri i pol tisuće kvadrata te se prostire na dva kata gdje će zaposlenici razvijati sustave i tehnologije za klijente te za vlastita vozila.

Izdvojeni članak

Mate Rimac gradi istraživački kampus u Kerestincu, oglasio se i gradonačelnik

Mate Rimac na svom Facebook profilu podijelio je i snimke iz novog prostora gdje se za sada nalaze uredski prostori, tri laboratorija te velika dvorana za edukacije s kapacitetom za 70 ljudi.

Ovo je ukupno šesta lokacija na kojoj Rimac Automobili posluju te četvrti ured koji se bavi samo istraživanjem i razvojem.

Kako izgledaju novi prostori, pogledajte u nastavku.

Podsjetimo, prošli tjedna objavljeno je kako se tvrtka Rimac Automobili jedina javila na javni natječaj za osnivanje prava građenja za izgradnju proizvodnog pogona na gradskom zemljištu površine gotovo 200.000 metara kvadratnih u Kerestincu.

– Izgradnja proizvodnog i razvojno-istraživačkog kampusa donosi našem gradu više od milijardu kuna ulaganja i preko 700 novih dobro plaćenih poslova, kazao je prije samo nekoliko dana gradonačelnik Grada Svete Nedelje – Dario Zurovec.

Copy link
Powered by Social Snap