Pretraga

U 18 sati održava se webinar o organiziranoj nekonstrukcijskoj obnovi

A- A+

Danas, 02.11.2021., s početkom u 18 sati organizira se webinar pod nazivom “Organizirana nekonstrukcijska obnova u Zagrebu i Krapinsko-zagorskoj županiji”. Webinar je u organizaciji Fonda za obnovu.

dimnjak | izvor: Unsplash

Fond za obnovu organizira webinar namijenjen vlasnicima obiteljskih kuća, upraviteljima zgrada i predstavnicima stanara, koji još nisu obnovili potresom oštećene dimnjake, zabatne zidove, krov, stubišta i ostale elemente nekonstrukcijske obnove u zgradama. Webinar pod nazivom “Organizirana nekonstrukcijska obnova u Zagrebu i Krapinsko-zagorskoj županiji” se organizira u sklopu organizirane obnove.

Panelu će prisustvovati ravnatelj Fonda za obnovu Damir Vanđelić, direktorica sektora za provođenje obnove u Fondu za obnovu Božana Ojvan-Soldo uz moderatora Tom Gavazzija. Pitanja za paneliste mogu se postaviti i prije početka webinara putem poveznice. Fond je krajem prošlog mjeseca na svojim stranicama objavio Javni poziv i obrazac za iskaz interesa za provedbu organizirane obnove nekonstrukcijskih elemenata zgrada na području Grada Zagreba i Krapinsko-zagorske županije, a obrascu za prijavu možete pristupiti putem poveznice. Osim u digitalnom obliku, iskaz interesa može se predati i osobno u Informativnom centru “Obnova”. Javni poziv otvoren je do 07.11.2021.

Izdvojeni članak

Otvoreno zaprimanje zahtjeva za organiziranu obnovu nekonstrukcijskih elemenata

Prema izmjenama i dopunama Zakona o obnovi zgrada oštećenih potresom Fond za obnovu ovlašten je kao tijelo odgovorno za pripremu, organizaciju i provedbu popravaka nekonstrukcijskih elemenata na zgradama. Objavljeni poziv za obnovu nekonstrukcijskih elemenata odnosi se na Grad Zagreb i Krapinsko-zagorsku županiju koji spadaju u nadležnost Fonda, a prijaviti se mogu suvlasnici višestambenih zgrada i stambeno-poslovnih zgrada putem upravitelja i predstavnika te vlasnici poslovnih zgrada i obiteljskih kuća na spomenutom području za objekte koji su u preliminarnom pregledu označeni kao U1 (uporabljivo bez ograničenja) ili U2 (uporabljivo s preporukom).

Svi zainteresirani za sudjelovanje na webinaru mogu se prijaviti putem poveznice.

 

U 18 sati održava se webinar o organiziranoj nekonstrukcijskoj obnovi
Share via
Copy link
Powered by Social Snap