Pretraga

Besplatne aplikacije za uređenje doma iz snova

A- A+

Spremate se preurediti stan, a niste sigurni u kojem smjeru da krenete. Izvrstan način svakako je taj da si vizualizirate prostor kao i namještaj u njemu. Zahvaljujući tehnologiji, brojne aplikacije danas su nam na dohvat ruke, a zahvaljujući njima uređenje doma moglo bi postati puno jednostavnije.

Foto: Pexels

Preuređenje stana nikad nije bilo lakše. Zahvaljujući tehnologiji, svatko od nas u stanju je u par koraka postati dizajner interijera. Pronašli smo neke od besplatnih aplikacija koje će vam u tome zasigurno pomoći, bez obzira kakav vid uređenja vam je potreban.

IKEA Planer

IKEA bez premca proizvodi najpoznatiju liniju namještaja u Europi. No osim što oduševljava svojim jednostavnim, skandinavskim dizajnom IKEA je česta inspiracija kada su u pitanju praktična i povoljna rješenja.

Ukoliko ste i sami ljubitelj njihovog namještaja IKEA Planer bit će vam od velike pomoći. Aplikacija uključuje baš svaki komad namještaja iz aktualne ponude koji, nakon jednostavnog 3D modeliranja, možete odmah i naručiti!

Magic Plan

Još jedna besplatna ali praktična aplikacija ona je pod imenom – Magic Plan. Dostupna je korisnicima iOS i Android sustava, a omogućuje vam stvaranje tlocrta na temelju vaših fotografija. Praktična je i za one koji nemaju iskustva u crtanju tlocrta, a treba im za brzinsko planiranje rasporeda.

Floor Plan Creator

Ukoliko imate mali stan te vas brine koliko će vam mjesta zauzeti namještaj – ova aplikacija je dobar izbor. Vrlo lako će vam vizualizirati namještaj u prostoru u kojem živite kao i omogućiti stvaranje detaljnih tlocrta (3D), a besplatna je za korisnike Androida.

Room Planner

Ako ste vizualan tip naša preporuka išla bi za aplikaciju Room Planner. Osim što je jednostavna te omogućava lagano poigravanje namještajem u njoj možete mijenjati palete podova i ostalih predmeta kako bi dobili dojam koliko se zapravo stilski uklapaju u vaš prostor.

Room Creator

Najjednostavnija od aplikacija, definitivno je Room Creator. On pomaže korisnicima dizajnirati interijer u prostoru za manje od 10 minuta tako što upišu dimenzije prostorije te odaberu sav dekor od uzorka poda do boje zida. I ova aplikacija je besplatna za Android sustav.

Besplatne aplikacije za uređenje doma iz snova
Share via
Copy link
Powered by Social Snap