Pretraga

Budite oprezni kod rada s kamenom: Neke ideje su neizvedive i često statički jako loše

A- A+

M.M.KAMENGRADNJA je tvrtka iza koje stoji Mladen Mikić iz Omišlja na otoku Krku. Ista nudi sve vrste kamenih i betonskih radova pa se tako mogu pohvaliti gradnjom kuća, adaptacijama, izradom kamenom zidova, popločavanjem, svim završnim radovima te izradom roštilja, odnosno kamina.

Projekt M.M.KAMENGRADNJE / foto: Instagram

Obrt je pokrenuo sam Mladen prije otprilike godinu i pol s ciljem da radi za sebe, ali i da radi ono što ga zanima, odnosno posao koji voli i od kojeg može živjeti.

Izdvojeni članak

Ne znate s čime popločati dvorište? Evo zašto je opločnik idealno rješenje

Ljubav prema kamenu mu usadio otac

Kako to obično biva, ovim se poslom krenuo baviti još kao dijete dok je pomagao ocu. Kroz godine je od njega naučio jako puno, a tu se rodila i ljubav prema kamenim radovima i kamenu.

– Ovaj posao volim najviše zato što je svaki projekt poseban i iziskuje nešto novo, drugačije i nigdje se ne može napraviti isto. Dakle riječ je o unikatnim radovima, naglašava Mikić.

Ponosan na kamene zidove od sedam metara

Iako su sve vrste njihovih betonskih i kamenih obloga hit, Mikić smatra da su klijenti najzadovoljniji upravo time što se trude ispuniti sve njihove želje, odnosno vizije koliko god je to moguće. On sam je posebno zadovoljan i ponosan kamenim zidovima koje je imao prilike raditi, a koji su bili visoki oko sedam metara, iako ističe da je iza njega jako puno drugih projekata koje bi također mogao navesti.

Majstori ipak najbolje znaju

Za kraj nas je savjetovao da svakako slušamo preporuke majstora jer su neke ideje neizvedive i često statički jako loše.

– Naravno preporuka je da se uz dobru komunikacije može naći najbolji kompromis, poručuje Mikić.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap