Pretraga

Krunoslav Šabić, vlasnik Tasman nekretnina, ima samo jedan savjet za kupce i prodavatelje nekretnina

A- A+

Tvrtka TASMAN-NEKRETNINE d.o.o. danas je jedna od vodećih agencija na području Osijeka i okolice. Glavne djelatnosti tvrtke su posredovanje u prometu nekretninama i davanje u zakup vlastitih nekretnina, pri čemu se misli na uredske i stambene prostore. Vlasnik agencije Krunoslav Šabić rekao nam je više o sebi, radu svoje tvrtke, ali o situaciji s nekretninama u Hrvatskoj.

Krunoslav Šabić / foto: Privatna arhiva

Za početak smo našeg sugovornika zamolili da nam kaže nešto više o sebi i svojoj tvrtki.

– Karakterizira nas jedna od najvećih ponuda svih vrsta nekretnina, plasiranje istih na tržište putem najmodernijih alata, brza, kvalitetna i kompletna usluga, individualni pristup i fleksibilnost. Iza imena tvrtke, kao vlasnik agencije te licencirani agent za posredovanje u prometu nekretnina, stoji Krunoslav Šabić s 15 – godišnjim iskustvom te velikim brojem uspješno odrađenih kupoprodaja iza sebe, otkriva nam Krunoslav koji je uz sve navedeno i zamjenik predsjednika strukovne skupine pri HGK – u te i u tom segmentu ima dugogodišnje iskustvo.

Oglas Tasman nekretnina / foto: Privatna arhiva

Bitno je prepustiti se stručnjacima

Nadalje, poželjeli smo doznati kakav tip klijenata obično angažira Tasman nekretnine i čime su klijenti ove tvrtke posebno zadovoljni.

Krunoslav nam je odgovorio kako ne može izdvojiti poseban tip klijenata koji ih angažira, ali definitivno može reći da su klijenti zadovoljni uslugama Tasman nekretnina. Naime, ova tvrtka nudi standardne usluge posredovanja, kao i individualni pristup svakoj stranci prema njezinim potrebama. No, tu su i usluge koje nude u suradnji s poslovnim partnerima, a to su usluge projektiranja, etažiranja i ishođenja građevinske dokumentacije.

– U našoj agenciji klijent može dobiti kompletnu uslugu te pri tome od početka do kraja kupoprodaje i eventualnih dodatnih radnji, s punim povjerenjem cjelokupan proces daje u ruke stručnoj osobi, ističe naš sugovornik.

Luksuzni apartmani na Hvaru u ponudi Tasman nekretnina / foto: Instagram

Luksuzni apartmani na Hvaru u ponudi Tasman nekretnina / foto: Instagram

Imate li neke savjete za sve naše čitatelje koji se planiraju upustiti u kupnju, ali i prodaju nekretnine, bilo je naše sljedeće pitanje.

– Moj savjet za buduće kupce, a tako i prodavatelje nekretnina je vrlo kratak, a to je da budući klijent bio on kupac ili prodavatelj, treba i mora imati potpuno povjerenje u svog agenta. Bez toga ni međusobna suradnja ne može biti adekvatno ostvarena, savjetuje Krunoslav.

Izdvojeni članak

Vlasnica agencije za nekretnine Ivana Domović objašnjava zašto je nužno angažirati agenta za nekretnine

Manji stanovi odlaze najbrže

Za kraj smo se odlučili pozabaviti situacijom s nekretninama u Hrvatskoj. Stoga smo našeg sugovornika pitali prodaju li se dobro nekretnine i kakve nekretnine idu najbolje.

Krunoslav nam je tako otkrio da se prosječna cijena četvornog metra stana u novogradnji u Osijeku kreće između 1500€/m2 i 1800€/m2 eura, dok je prosječna cijena kvadrata rabljenih stanova 1200€/m2 i 1500€/m2 eura.

Novi moderni kvalitetni stanovi u centru Osijeka u ponudi Tasman nekretnina / foto: Instagram

 

Nekretnine u Osijeku u ponudi Tasman nekretnina / foto: Instagram

Također nam je rekao da je najveća potražnja za novim stanovima, iako jako dobro idu i oni starije gradnje.

– Stanovi iz novogradnje prodaju se i prije nego su završeni, a daleko su najpopularniji stanovi manje kvadrature pa tako onih od 30 do 60 četvornih metara gotovo da i nema na tržištu jer se prodaju čim se stave u objavu. Mi smo konkretno zadovoljni ostvarenim prometom, ističe ovaj stručnjak za nekretnine.

Copy link
Powered by Social Snap