Pretraga

MTD – Tvrtka koja se bavi instalacijama i održavanjem ima jednostavan savjet za sve koji kreću u adaptaciju

A- A+

Tomislav Grbić vlasnik je i osnivač tvrtke MTD j.d.o.o koja se bavi instalacijama i održavanjem. Što sve ova tvrtka nudi i po čemu je toliko posebna otkrio nam je ovaj profesionalac koji nam je ujedno udijelio i neke korisne savjete.

Tomislav Grbić / foto: Privatna arhiva

Za početak smo našeg sugovornika zamolili da nam kaže nešto više o svojoj tvrtki.

– 2019. nakon završetka karijere u jednoj drugoj branši odlučio sam se vratiti korijenima, odnosno svojoj struci. Otvorio sam tvrtku i krenuli smo s poslom. Vršimo adaptacije kupaonica, stanova, kuća i poslovnih prostora po sistemu “ključ u ruke” ili kombinirano. Dobavljamo pvc i drvenu stolariju, a radimo i poslove hitne intervencije te bih ovim putem iskomentirao kako je povratna informacija s tržišta ta da jedino mi izlazimo na intervencije vikendom i praznikom, otkriva Tomislav.

Prilikom otvaranja tvrtke cilj mu je bio pružiti kvalitetnu uslugu klijentima, što dokazuju i time da su jedina tvrtka u Hrvatskoj koja nakon završetka radova na svoj rad, odnosno na instalaciju, daje pisanu garanciju u trajanju od pet godina.

– Kvalitetu su prepoznali kako fizičke tako i pravne osobe te vršimo održavanje nekoliko većih poznatih tvrtki. Također smo postali ovlašteni servis za istočnu Hrvatsku za električne bojlere marke Ariston, Tesy i Atlantic, dodaje Tomislav.

Ovo ih razlikuje od drugih na tržištu

U moru kvalitetnih projekata na kojima su radili, u MTD-u će teško izdvojiti neki posebno.

– Teško bi bilo izdvojiti bilo koji projekt jer se baš tu razlikujemo od drugih. Svaki naš projekt je drugačiji. Nismo kao neki da radimo sve na isti kalup. Svaki je poseban za sebe i na svaki smo ponosni, ističe naš sugovornik.

Teško mogu izdvojiti i neki poseban tip klijenata koji ih je sklon angažirati.

– Tip klijenata je raznovrstan. Svaki posao ima svoju cijenu tako da se u konačnici trudimo pružiti klijentima ono što žele i trebaju. Često pitamo pitanja poput: “Koliki vam je budžet?”, “Što želite?” i “Koja vam je zamisao?”. Onda se potrudimo, ako je to moguće, da im za njihov budžet pružimo ono što im je potrebno, objašnjava Tomislav.

Kupaonica nakon MTD – ove adaptacije / foto: Privatna arhiva

MTD-u u prilog ide i činjenica da prate nove trendove kako u svojoj branši, tako i šire.

– Imamo svoj Facebook profil pod nazivom “Mtd Jdoo”, kao i Instagram profil pod istim nazivom. Slobodno neka nas zaprate svi koji žele. Često su slike i videa naših radova gore pa i neka korisna videa. I to govori da pratimo trendove. Prošle godine sam primjerice pisao objavu o tome da je drvo “in”, a to se može vidjeti i po našim radovima da klijenti često biraju kombinaciju drveta, ističe naš sugovornik.

Izdvojeni članak

Majstor za završne radove uveo inovacije sa Zapada koje mnogima nisu pale na pamet

Tomislav ima savjet za kraj

Imate li neke savjete za sve naše čitatelje koji se planiraju upustiti u adaptaciju nekretnine, bilo je naše posljednje pitanje.

– Poruka za sve one koji se upuštaju u radove je sljedeća. Uzmite tvrtku koja će sve obaviti preko računa, tvrtku za koju vidite da iza sebe ima kvalitetne radove jer često ona opcija “na crno” ispadne i pet puta skuplja. Prošle i ove godine su me zvale gospođe iz Zagreba, Splita, Senja i Zadra samo za pomoć i savjete. Naravno uvijek rado pročavrljam i dam savjete. Jer MTD je tu za vas, poručuje Tomislav te ujedno ovim putem pozdravlja sve čitatelje.

Copy link
Powered by Social Snap