Pretraga

Izložba: Arhitektura u Istri 2013.-2023.

A- A+

Izložbu Arhitekture u Istri 2013.-2023. bi će postavljena i svečano otvorena u prostoru Giardina, u Puli, 20. ožujka, kao dio najave 8. Dana arhitekata u organizaciji Hrvatske komore arhitekata organizira u suradnji s Udruženjem hrvatskih arhitekata. Nakon otvorenja izložbe biti će upriličen razgovor s arhitektom Berislavom Iskrom.

dani arhitekata izložba

dani arhitekata | foto: Hrvatska komora arhitekata

Kao uvodni program u Dane arhitekata 8.0, Društvo arhitekta Istre organizira Retrospektivnu izložbu ‘Arhitekture u Istri 2013.-2023.’ koju će selektirati ljubljanski arhitekt s istarskom adresom Matevž Granda. Izložba će biti postavljena na otvorenom prostoru Giardina, a otvorenje je planirano za 20. ožujka, u 17.30 sati

Nakon otvorenja izložbe pretprogram Dana arhitekata nastavit će se u Domu hrvatskih branitelja, gdje će voditeljica Dana arhitekata, Daniela Trbović, voditi razgovor s arhitektom Berislavom Iskrom. Razgovor započinje u 18.15 sati.

Izdvojeni članak

Galerija: Top projekti arhitektice Carme Pinós, dobitnice ovogodišnje Oris nagrade

Ovogodišnje Dani arhitekata Hrvatska komora arhitekata organizira u suradnji s Udruženjem hrvatskih arhitekata organizira od 21. do 23. ožujka, u Puli. Sudionici Dana arhitekata primarno su arhitekti, članovi HKA-a i UHA-e, ali i inženjeri ostalih inženjerskih struka, predstavnici tvrtki te predstavnici državne i lokalnih uprava.

Program Dana će se održati u hibridnom obliku – online i uživo. Sastoji se od predavanja, okruglih stolova, stručnih obilazaka lokalnih arhitektonskih ostvarenja te neformalnih druženja i svečanih večeri.

Pogledajte ovdje koji su top arhitektonski projekti iz Hrvatske impresionirali Europu.

Copy link
Powered by Social Snap