Pretraga

Otkrijte što znači boja vašeg zida

A- A+

Iako s bijelom bojom zida rijetko možete pogriješiti, oni odvažniji odlučit će se za cijelu paletu različitih boja s kojima će pobojati svoje zidove. Što one znače i zašto ih odabrati – otkrite u nastavku.

Foto: Pexels

Izdvojeni članak

Uredite stan poput Meghan Markle. Vojvotkinja otkrila tajne svog interijera

Plava

Ovo je jedna od najpopularnijih boja nakon bijele. Njezina prisutnost simbolizira nebesko prostranstvo te djeluje smirujuće. Oni koji odabiru ovu boju često su prijateljski nastrojeni, otvoreni i optimistični.

Ljubičasta

Ova boja stimulira našu maštu, a povezuje ju se s luksuzom, kraljevskom obitelji i bogatstvom. Oni koji se odlučuju za nju kreativni su, mudri i romantični, a dizajneri interijera preporučuju da, ukoliko se odlučite za ovu boju odaberete svjetliju nijansu.

Žuta

Boja koja predstavlja optimizam, inspiraciju i ljeto bit će često odabir onih koji vole birati nove, osvježavajuće i moderne interijere.

Crvena

Crvena predstavlja samopouzdanje, uzbuđenje i energiju te mnogi smatraju kako je jedna od najstimulativnijih boja. Oni koji ju odabiru strastveni su i hrabri, stoga ako želite da vaš prostor bude upečatljiv ovo je prava boja za vas.

Zelena

Ova boja unosi mir i blagostanje te nas povezuje s prirodom na poseban način. Za one koji odabiru zelenu vjeruje se da su stabilni, u doticaju s prirodom te uporni.

Bijela

Ova klasična boja predstavlja čistoću te stvara osvježavajuć dojam. Oni koji odaberu ovu boju više naginju klasičnom stilu, a toplije nijanse bijele omogućavaju sobi da izgleda ugodnije te se mogu kombinirati s raznolikim namještajem.

 

Copy link
Powered by Social Snap