Pretraga

Pripremite stan za Uskrs i saznajte koje su najtrendi boje kada je u pitanju uređenje blagovaonskog stola

A- A+

Novi tepih, nekoliko okvira za slike tvojih najmilijih, promjena navlaka za ukrasne jastuke… Nije važno što odabereš, važno je da se uklapa u tvoj stil i karakter. Pogledaj kako jednostavnom promjenom možeš napraviti potpuno novi ugođaj u svom domu, zato što i mala promjena može udahnuti novi život starom prostoru.

Foto: IKEA

Uz stol koji odgovara ugođaju, uskršnja hrana postat će još posebnija. Od podmetača za stol i pribora za jelo do ukrasa, u robnoj kući IKEA pronaći ćeš sve posuđe za jelo i dodatke koje trebaš da proslaviš blagdane kako treba.

Nježno roza boja kombinirana sa zelenom, unijeti će dašak proljeća u vaš dom te stvoriti mjesto u kojemu će uskršnji doručak izgledati posebno bajkovito.

Foto: IKEA

Foto: IKEA

Zazeleni svoju dnevnu sobu

Tekstili i biljke savršena su ekipa za podizanje energije i ugođaja u bilo kojem dijelu doma. Kombiniraj ih s udobnim rješenjem za sjedenje i elegantnom rasvjetom i stvorit ćeš svoje novo omiljeno mjesto u domu. Ukoliko imate goste ove blagdane na jednostavan se način pobrinite da osvježite prostor i unesete dašak proljeća u vaš stan.

Foto: IKEA

Donosimo još neke ideje kako učiniti vaš stan ali i blagovaonski stol idealnim mjestom za uskršnji doručak.

Foto: IKEA

Foto: IKEA

Foto: IKEA

Foto: IKEA

Foto: IKEA

Copy link
Powered by Social Snap