Pretraga

Pogledajte kako izgleda novi vrtić vrijedan 3 milijuna eura u Zaprešiću

A- A+

Novi vrtić u Zaprešiću dobio je zeleno svijelo za početak rada. Kroz ljeto prostor objekta biti će opremljen namještajem i didaktikom, a u rujnu će hodnike ispuniti i vrtićarci. Izdvojeno je gotovo 3 milijuna eura, a vrtić se prostire na 1.800 kvadrata.

vrtić Zaprešić

vrtić Zaprešić | Grad Zaprešić

Grad Zaprešić izvještava da su završeni građevinski radovi na izgradnji novog područnog objekta Dječjeg vrtića Maslačak u Ulici K. Š. Gjalskog, te da je obavljen tehnički pregled objekta koji prethodi izdavanju uporabne dozvole. Sada je sigurno, zaprešički mališani na jesen useljavaju u nov, suvremen prostor izgrađen prema najvišim standardima pedagoške i građevinske struke.

Izdvojeni članak

U Zaprešiću građevinski radovi vrijedni gotovo 60 milijuna kuna: Pogledajte što se sve gradi

Riječ je o dvoetažnom objektu klasične gradnje koji se prostire na površini od 1.800 kvadrata, a koji će zadovoljiti potrebe smještaja za deset odgojnih skupina. Otvaranjem ovoga vrtića ispoštovat će se i državni pedagoški standard kad je u pitanju predškolski odgoj. U novi objekt će se premjestiti skupine koje su trenutno smještene na Trgu mladosti, a otvorit će se i prostor za nove jasličke skupine.

Za izgradnju vrtića iz proračuna Grada Zaprešića izdvojeno je gotovo tri milijuna eura, a za njegovo opremanje predviđa se još oko 400 tisuća.

Također, istaknimo kako su nedavno su iz Grada Zagreba objavili kako će izgledati novi vrtići Zrno i na križanju Heinzelove-Vukovarske.

Copy link
Powered by Social Snap