Pretraga

Tomašević položio kamen temeljac i otvorio radove od 11 milijuna kuna na područnoj školi

A- A+

Gradonačelnik Tomašević položio je kamen temeljac i time započeo radove na dogradnji Područne škole Kupinečki Kraljevec. Vjeruje kako će se dogradnjom ostvariti još bolji uvjeti za školovanje učenika iz Kupinečkog Kraljevca.

Tomašević, Kupinečki Kraljevec | Grad Zagreb

Tomašević je uvjeren da će novi prostori postati mjesto brojnih susretna, sportskih, kulturnih i zabavnih aktivnosti te time pridonijeti povećanju kulturnih sportskih i zabavnih manifestacija u naselju.

Izdvojeni članak

Zagreb na Slavonskoj aveniji gradi novi nadvožnjak od 150 milijuna kuna, riješit će se prometni čep

– Veliko mi je zadovoljstvo što obilježavamo početak radova nadogradnje škole na području Brezovice, jedne od najvećih gradskih četvrti, ali i četvrti koja je, po gustoći stanovnika, najrjeđe naseljena. Time organizacija javnih usluga predstavlja i dodatni izazov, a naš zadatak je da osnovno školstvo i obrazovanje organiziramo na način da budu dostupni svima pod jednakim uvjetima, rekao je gradonačelnik Tomašević.

Podružna škola Kupinečki Kraljevec | Grad Zagreb

Uime svih djelatnika Škole, roditelja i učenika, Gradu i gradonačelniku zahvalio je ravnatelj OŠ Brezovica Darko Rogalo.

Projektom je predviđena dogradnja postojeće škole koja obuhvaća spojni hodnik, dvije učionice razredne nastave, sanitarije, kabinet i zbornicu nastavnika, garderobu i sanitarije učenika, malu višenamjensku dvoranu sa spremištem, prateće prostore za tjelesnu zdravstvenu kulturu (svlačionice), blagovaonicu, priručnu kuhinju, sanitarije zaposlenika, spremište i kotlovnicu za centralno grijanje.

Izdvojeni članak

Zagreb planira izgraditi 12 novih vrtića i dograditi 10 škola u dvije godine, za više od pola milijarde kuna

Ukupna vrijednost radova, opremanja i stručnog nadzora iznosi gotovo 11 milijuna kuna, bez PDV-a, a rok za izvođenje radova je 7 mjeseci i još 2 mjeseca za opremanje.

Copy link
Powered by Social Snap