Pretraga

Čak i Cristiano Ronaldo gradi ilegalno: Pogledajte video vile vrijedne 2,7 milijuna eura čiji dio mora srušiti

A- A+

Jedan od najboljih nogometaša svijeta bio je prisiljen riješiti se sjenice na krovu svog penthousea u Lisabonu prošlog mjeseca nakon što mu je prijetio sudski postupak. Sada mora rušiti i teniski teren te naknadno izgrađeni dio vile u Geresu na sjeveru Portugala.

Nogometašu nije strana ilegalna gradnja | Foto: Instagram (@cristiano)

Strani mediji prenose da je šef mjesnog vijeća, Manuel Tibo potvrdio je da je nogometaš pristao buldožerom srušiti teniski teren i dodatak vili za koji se smatralo da je kuća kućne pomoćnice nakon što je proglašen ‘ilegalnim’. 

– Cristiano Ronaldo nam je dostavio projekt na odobrenje i završio je s gradnjom nekretnine koja je naknadno dobila dozvolu na području gdje je imao dozvolu za gradnju. Ali gradio je i izvan dopuštenog područja i iako ne govorimo ni o čemu značajnom, to je protuzakonito, rekao je gospodin Tibo, čelnik lokalne vlasti za medije, prenosi TheSun

Dokumenti vijeća pokazuju kako je igrač Manchester Uniteda već prihvatio poraz podnošenjem zahtjeva za dozvolu za rušenje u svoje ime kako bi srušio teniski teren od 3.200 četvornih stopa i dodatak vili od 1.235 četvornih stopa. Velika vila nalazi se u zaštićenom nacionalnom parku Peneda-Geres s pogledom na slikovitu rijeku Cavado.

Copy link
Powered by Social Snap