Pretraga

Gradi se novi skatepark: Smješten pokraj bazena, imat će površinu od 600 četvornih metara

A- A+

Skateparkovi su vrlo vjerojatno jedno od omiljenih mjesta skupljanja mladih, a Koprivnica je neko vrijeme ostala bez svog skateparka. Stoga će mnoge oduševiti vijest da je napokon odobren projekt izgradnje novog skateparka. Bit će smješten u nastavku dječjeg igrališta pokraj bazena Cerine.

Projekt novog skateparka, foto: Grad Koprivnica

Gradu Koprivnici odobren je projekt izgradnje novog skateparka koji je bio prijavljen na natječaj Središnjeg državnog ureda za sport za 2022. godinu. Novi skatepark imat će površinu od 600 četvornih metara, a izgradnja parka zamišljena je kao podloga za razvoj svih koturaljkaških sportova skateboarda, rolanja i vožnje romobila. Projektnu dokumentaciju, odnosno glavni projekt građevine izradila je osječka tvrtka Orking, a vrijednost cijele investicije iznosi 1.083,000,00 kuna.

Nakon potpisivanja ugovora s Ministarstvom turizma i sporta Republike Hrvatske pristupit će se javnom natječaju za prikupljanje ponuda za izvođača radova. Zadovoljstvo odobrenim projektom nije krio ni gradonačelnik Mišel Jakšić.

Izdvojeni članak

Dalmatince oduševio novi skate park: Pogledajte kako izgleda mjesto za uživanje i razne akrobacije

– Jako se veselimo tom projektu. Imali smo zaista mnogo upita naših Koprivničanki i Koprivničanaca koji su bili vezani uz prijašnji skatepark. Mogu potvrditi da se skatepark vraća i to na novu lokaciju kod naših bazena Cerine. Nadam se da će na kraju naši mladi biti zadovoljni i sretni kad skatepark bude gotov, rekao je gradonačelnik Jakšić.

Copy link
Powered by Social Snap