Pretraga

Lionel Messi kupio imanje na Floridi u vrijednosti gotovo 11 milijuna dolara

A- A+

Nogometna ikona Lionel Messi, kupio je impozantno imanje od 10,500 četvornih metara u Fort Lauderdaleu na Floridi za 10.75 milijuna dolara. Imanje se nalazi uz plovni put u zatvorenoj zajednici Bay Colony, a u cijenu je uključena kuća, bazen i garaža za tri automobila. Ovaj poznati nogometaš od ove godine igra za nogometni klub Inter Miami pa mu promjena adrese neće zasmetati jer se njihov stadion nalazi svega osam kilometara od imanja.

Pogled na Messijevo imanje iz zraka

Pogled na Messijevo imanje iz zraka | Foto: The Real Estate Insider screenshot

U kući se nalazi deset spavaćih soba i devet kupaonica. Kuhinja i dnevni boravak projektirani su u otvorenom stilu, odnosno spojeni su. Namještaj i zidovi su neutralno obojani, prevladavaju bijele boje. Iako fotografije svih prostora u kući još nisu objavljene, prostor izgleda dovoljno prostrano, pogotovo salon za sjedenje i balkon. Kuća je tik uz Atlantski ocean, a bazen koji u dvorištu mami poglede, gleda ravno u njega. Uz to, ima i teretanu za vježbanje, prenosi Architectural Digest.

Unatoč tome što cijena ove nekretnine ima osam znamenaka, mogla bi se smatrati niskom za Messija kojem će ugovor s novim klubom donijeti do 60 milijuna dolara godišnje.

U nastavku pogledajte kako je Cristiano Ronaldo ilegalno dao sagraditi sjenicu na krovu svog penthousea u Lisabonu.

Izdvojeni članak

Čak i Cristiano Ronaldo gradi ilegalno: Pogledajte video vile vrijedne 2,7 milijuna eura čiji dio mora srušiti

Copy link
Powered by Social Snap