Pretraga

Provjerite svoju prijavu: Objavljena lista reda prvenstva za kupnju POS-ovih stanova

A- A+

Grad Sisak objavio je na svojim službenim stranicama prijedlog Liste reda prvenstva za kupnju stanova u Programu poticane stanogradnje, takozvanih POS stanova. Listu je ustvrdilo povjerenstvo, a prigovor se može podnijeti u roku od osam dana.

Stanovi, ilustracija | foto: Pexels

Trenutno se na listi nalaze više od šezdeset osoba. 

Grad Sisak objavio je prijedlog Liste reda prvenstva za kupnju POS-ovih stanova. Listu je utvrdilo povjerenstvo prema Programu poticane stanogradnje na području Grada Siska.

Prema članku 24. Odluke, podnositelj zahtjeva ima pravo prigovora na utvrđeni redoslijed na prijedlog Liste prvenstva. Prigovor se podnosi Povjerenstvu u roku 8 dana od dana objavljivanja prijedloga Liste prvenstva na oglasnoj ploči i web stranici Grada Siska.

– Podsjećamo kako je Gradsko vijeće Grada Siska prošle godine donijelo odluku o uključivanju Grada Siska u Program izgradnje stanova po Programu društveno poticane stanogradnje (POS) kako bi se građanima omogućilo zadovoljavanje stambenih potreba kupnjom stanova po pristupačnijim uvjetima od tržišnih u pogledu kamata i rokova otplate ili davanja stanova u najam uz mogućnost otkupa, navode iz Grada.

Lokacija za izgradnju je Lonjska ulica u gradskoj četvrti Zeleni brijeg, a zemljište je u vlasništvu Grada Siska.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Copy link
Powered by Social Snap