Pretraga

Stambeno-poslovni projekt Heinzelova-Darwinova brzo napreduje, svi stanovi rasprodani

A- A+

Projekt VMD-a iz 2020. godine odlično napreduje, od četiri zgrade sa stanovima u kompleksu, dvije su dovršene, a preostale dvije su u procesu izgradnje. Svi stanovi su rasprodani već neko vrijeme, a kupci čekaju svoje nove stanove u novom kvartu. Osim četiri stambene zgrade, u sredini se nalazi jedna manja, poslovna, koja je dovršena, a treba se izgraditi još jedna takva.

VMD Heinzelova-Darwinova | Dvije dovršene zgrade

U posjeti gradilištu iza Veterinarskog fakulteta u Zagrebu, vidjeli smo da se radi punom parom. Od četiri stambene zgrade na projekcijama, dvije su dovršene, barem se tako čini izvana, još samo treba popuniti poslovne prostore u prizemljima. Također je dovršena jedna manja poslovna zgrada koja se nalazi između dvije stambene. Iz projekcija bi se moglo zaključiti da je polovica posla odrađena, još samo treba izgraditi drugu polovicu kompleksa koja je simetrična ovoj. Zgrade su visoke osam katova, a podzemne garaže će biti kapaciteta oko 400 parkirnih mjesta.

Heinzelova-Darwinova, VMD | Poslovni prostori između stambenih zgrada

Projekcija kompleksa Heinzelova-Darwinova | VMD

Kao što se vidi iz projekcije i fotografija, desna strana kompleksa je dovršena, a trenutno je u izgradnji preostala polovica. Velika zgrada druge polovice (u obliku slova L) i manja zgrada grade se i već je podignuto nekoliko katova na svakoj. Poslovnog objekta se još nije počeo graditi već su samo iskopani temelji. Iako je projekt prošao polovicu izgradnje, na stranicama VMD-a piše da su svi stanovi prodani.

Heinzelova-Darwinova, VMD | Druga zgrada u obliku slova L

Izdvojeni članak

Kompleks na križanju Branimirove i Heinzelove brzo se gradi, u poslovnu zgradu već uselile tvrtke

Heinzelova-Darwinova, VMD | Druga “manja” stambena zgrada i temelji poslovne zgrade

Heinzelova-Darwinova, VMD | Zgrada u obliku slova L

Između kompleksa i Heinzelove ulice i dalje će ostati praznog prostora koji godinama stoji zapušten. Ako VMD to neće iskoristiti kao parking, dječji park ili zelenu površinu kako bi podigli kvalitetu života u kompleksu, vrlo vjerojatno će neki novi investitori uvidjeti priliku zemljišta pored novoizgrađenog kompleksa te ju iskoristiti za možda još stambenih ili poslovnih prostora.

Heinzelova-Darwinova, VMD

Copy link
Powered by Social Snap