Pretraga

[VIDEO] Susjed iz noćne more: Pretvorio vlastiti stan u deponij, žohari dominiraju ostatkom zgrade

A- A+

Ako ste mislili da vi imate susjeda iz noćne more, nakon čitanja ovog teksta će vam vjerojatno biti malo lakše. U jednoj zagrebačkoj zgradi se nalazi čovjek koji je svoj stan pretvorio u odlagalište smeća. I nitko mu ne može ništa.

Otpad | Pixabay

Zamislite sljedeću situaciju: živite u svojem stanu, trudite se da sve bude čisto i uredno, ulažete u sam stan i želite jednostavno uživate u svojem miru. No, imate susjeda koji je ‘specifičan’. Kad kažemo ‘specifičan’, mislimo na to da je doslovno svoj stan pretvorio u odlagalište smeća. Ne mislimo to u nekom simpatičnom ili pretjeranom smislu, već doslovnom. Odlagalište smeća.

Upravo to se događa u jednoj zagrebačkoj zgradi, gdje stanari stambene zgrade muku muče sa svojim susjedom, koji svojim ponašanjem ugrožava i zdravstvene uvjete svih ostalih stanara. Zbog smeća koje se nalazi u njegovom stanu, a kojega ima toliko da se već nalazi i na zajedničkom hodniku, u zgradi vlada najezda žohara i ostalih štetočina, sve popraćeno s vrlo neugodnim mirisom.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Stan u Zagrebu naselili golubovi: ‘Ne možete otvarati balkon jer onu sitnu prašinu od izmeta nosi vjetar’

Stanari zgrade se već godinama bore s njihovim susjedom, pa su tako kontaktirali Centar za socijalnu skrb i policiju, ali nijedni im nisu uspjeli pomoći. Pokušali su čak i na najjednostavniji način, tako da oni zajedničkim snagama plate kompletno čišćenje stana, no nije dugo trebalo da stan ponovno postane deponij. Zanimljivo je da stručnjaci tvrde da ovo nije jedini takav slučaj – navodno je u pitanju sindrom pretrpanog stana, koji je dosta česta pojava.

Copy link
Powered by Social Snap