Pretraga

[Fotogalerija] Bliže se kraju radovi na izgradnji nove tribine na stadionu kraj Save

A- A+

Intenzivirali su se građevinski radovi na izgradnji nove južne tribine na stadionu kraj Save u Slavonskom Brodu. Trenutno se privode kraju grubi građevinski radovi, a posljednja dva mjeseca, usporedno s napretkom armirano-betonske konstrukcije, provode se obrtnički i instalaterski radovi u prostorijama ispod tribine.

Sljedeći tjedan započet će radovi na potkonstrukciji fasade, a u fazi radioničke izrade su vanjska stolarija i čelična konstrukcija, zahvaljujući čemu će nova tribina poprimiti svoj završni izgled.

U sklopu nove tribine, konačnim dovršetkom radova, nalazit će se svlačionice za igrače, prostori za sudce, delegate, doping kontrole, privremene sanitarije, VIP lođa s lounge prostorom s popratnim sanitarijama i servisnim prostorima, prostor za trening igrača i teretanu, sobu za liječnika, caffe bar za posjetitelje, soba hitne pomoći, prostor za prodaju karata, klupske prostorije i uredske prostorije sa servisnim prostorima i sanitarijama te prostor za komentatore i medije.

Izdvojeni članak

[FOTO] Objavljena projekcija travnjaka na novom stadionu: Ovako će izgledati osječki Pampas

Za VIP gledatelje predviđeno je 120 mjesta sa zatvorenim lounge prostorom u pozadini. Gledateljima je predviđeno 1.400 sjedećih mjesta (ne uključujući VIP) i 6 mjesta za osobe s invaliditetom. Osim ove investicije, Grad Slavonski Brod na stadionu kraj Save izgradio je novu istočnu tribinu i nove pomoćne terene s umjetnom podlogom, čime su na ovom nogometnom kompleksu stvoreni vrhunski uvjeti za bavljenje sportom.

Copy link
Powered by Social Snap