Pretraga

Nikad teža potraga za odgovorom na pitanje: ‘Znate li koji je ovo alat?’

A- A+

U šetnji Zagrebom upitali smo ljude znaju li koji se alat nalazi na fotografiji. Iako su se mnogi potrudili dati točan odgovor, baš nitko nije znao o čemu se točno radi. Na fotografiji koju smo im pokazali nalazio se električarski alat koji služi za vađanje prisjednih vijaka.

alat | foto: Freepik

alat | foto: Freepik

U nikad težoj potrazi za točnim odgovorom na pitanje ‘Znate li koji je ovo alat’ naša je ekipa provela jutro na ulicama Zagreba gdje nije uspjela pronaći nikoga tko bi na fotografiji prepoznao električarski alat koji služi za vađanje prisjednih vijaka.

No bilo je dobrih prokušaja. Jedni su sugerirali da je riječ o pinceti ili odvijaču za ‘neke čudne čavle’, dok su drugi išli u pravcu da ovaj alat uspostavlja kontakt između dva utora, ali čega ostala je misterija. Većina ispitanih bi nakon pogledane fotografije odgovorila da alat vide prvi puta u životu.

Izdvojeni članak

Metar na izvlačenje nalazi se u svakoj kutiji za alat: Znate li koje značenje nose oznake?

Kao i uvijek bilo je i maštovitih odgovora, odnosno zaključaka. Tako je jedan od prolaznika izjavio kako nema pojma kako se zove alat koji mu pokazujemo, ali je bio siguran da se tu radi ‘o nekoj perverziji’. U svakom slučaju, težak, ali zanimljiv VOX.

Pogledajte ovdje koliko je osoba prošlog tjedna prepoznala imbus ključ sa T ručkicom.

Copy link
Powered by Social Snap