Pretraga

Poplava u Zagrebu: Objavljen konačan popis osoba koje ostvaruju pravo na novčanu pomoć

A- A+

Na službenoj stranici Grada Zagreba objavljen je konačan popis fizičkih osoba koje su ostvarile pravo na dodjelu novčane pomoći za ublažavanje i otklanjanje posljedica poplave koja je Zagreb zadesila 24. srpnja 2020. godine. Konačan popis fizičkih osoba objavljen je prema zagrebačkim gradskim četvrtima.

Poplava u Zagrebu | foto: Grad Zagreb

Prije točno dvadeset dana objavljen je prijedlog osoba koje su ostvarile pravo na novčanu pomoć za ublažavanje ili otklanjanje posljedica poplave.

Na službenoj stranici Grada Zagreba objavljen je popis fizičkih osoba koje su ispunile uvjete natječaja objavljenog u ožujku ove godine i time ostvarile pravo na novčanu pomoć za ublažavanje ili otklanjanje posljedica poplave koja ja Zagreb zadesila u srpnju prošle godine.

Nakon objave prijedloga popisa građani su imali mogućnost podnošenja žalbe u roku od osam dana.

Konačan popis prema gradskim četvrtima

Fizičkim osobama koje su ostvarile pravo na dodjelu novčane pomoći dodijelit će se iznos od:

  • 12.000,00 kuna za stambeni objekt (stan ili obiteljska kuća), vlasniku;
  • 6.000,00 kuna za samostalnu garažu/ ostavu, vlasniku;
  • 3.000,00 kuna za zajednički dio nekretnine, zajednička ostava, garaža, toplinska stanica, kotlovnica, stubišta i drugo, na račun zajedničke pričuve.

Konačan popis fizičkih osoba koje su ostvarile pravo na dodjelu novčane pomoći sukladno članku 5. stavku 1. Odluke o novčanoj pomoći za ublažavanje i otklanjanje posljedica izvanrednog događaja (poplave) u Gradu Zagrebu 24. srpnja 2020. godine objavljen je prema zagrebačkim četvrtima.

Copy link
Powered by Social Snap