Pretraga

Ubijen građevinski radnik iz Ukrajine: Privedene četiri osobe, čekaju se rezultati obdukcije

A- A+

Pronađeno je mrtvo tijelo 47-godišnjeg građevinskog radnika iz Ukrajine unutar kuće u centru Slavonskog Broda. Nakon provedenog očevida, policija je na kriminalističko ispitivanje privela ukupno četiri osobe koje se dovode u vezu s ubojstvom. Prema neslužbenim izvorima, do ubojstva je došlo uslijed sukoba koji se dogodio u kući gdje su bili smješteni strani radnici. Županijsko državno odvjetništvo naložilo je provođenje obdukcije.

Policijska bljeskalica

Policijska bljeskalica | foto: PU osječko-baranjska

Policija je u utorak, postupajući po dojavi, unutar kuće u centru Slavonskog Broda oko 15:17 sati, pronašla beživotno tijelo građevinskog radnika. Očevidom je utvrđeno da se radi o 47-godišnjem državljaninu Ukrajine. Na kriminalističko ispitivanje privedene su četiri osobe za koje se sumnja da su povezane s ubojstvom muškarca.

Izdvojeni članak

Smrtno stradao pri padu sa skele u blizini Splita, okolnosti nesreće još se utvrđuju

Iz PU brodsko – posavske rekli su da je Županijsko državno odvjetništvo naložilo provođenje obdukcije kojom će se utvrditi točan uzrok smrti. Neslužbeni izvori navode da je do sukoba s ovim tragičnim ishodom došlo u kući gdje su bili smješteni strani radnici. Kriminalističko istraživanje i dalje je u tijeku kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti navedenog događa.

Pogledajte ovdje detalje nedavne nesreće u kojoj se kontejnerski brod zabio u veliki čelični most u Baltimoreu i srušio ga.

Copy link
Powered by Social Snap