Pretraga

Njihove kuće su nas oduševile: Slavne osobe koje su na ‘ti’ s dizajnom interijera

A- A+

Posljednjih godina sve više i više se stavlja naglasak na lijepo uređen dom. Na kraju krajeva, u pitanju je prostor u kojemu provodite većinu svog vremena, a u to smo se uvjerili i posljednjih mjeseci, zahvaljujući pandemiji.

Kuća na plaži | foto: Austin Maynard Architects

Imati lijepo uređen dom je prije svega veliko osobno zadovoljstvo. Dobro uređen dom je onaj u kojem se osjećate ugodno, u kojem imate sve što vam je potrebno (funkcionalan!), ali i da sve to dobro izgleda. Zapravo je dosta teško izbalansirati sve te stvari, pa nas uvijek oduševi kada vidimo kako je netko to uspio.

Nekada davno su slavni skrivali svoje domove, ali danas, u vrijeme društvenih mreža, to svakako nije slučaj. Na stranu to što su se svi jedno vrijeme fotografirali u wc-ima, danas je situacija ipak nešto drugačiji. Na YouTube-u postoji velik broj videozapisa u kojima slavni provode kamere kroz svoje domove, dopuštajući ostalima da upoznaju njihovu intimu.

Tako su neke osobe u potpunosti oduševile svojim izborom i ukusom, dok su ostali samo…šokirali. Izdvojili smo nekolicinu videa koji su potaknuli najviše komentara i rasprava među internetskom publikom!

Izdvojeni članak

Pet luksuznih kuća slavnih: koja je od ovih kuća iz vaših snova?

Dakota Johnson

Dakota je ugostila AD u svojem domu u Los Angelesu i apsolutno oduševila javnost. Zelena kuhinja je sasvim sigurno bila jedna od stvari koja je najviše zapela za oko ljudima – pogotovo limuni o kojima govori neko vrijeme, samo da bi na kraju ispalo da je zapravo alergična na njih.

Kendall Jenner

I dalje ostajemo u Los Angelesu, i to u sličnom, ali ipak drugačijem ugođaju. Za razliku od prijašnjeg videa, u domu Kendall Jenner je u prvom planu opuštenost. Zaista, sve prostorije su prozračne, pune raznih boja, ali i funkcionalne. Zanimljiva je posebno kupaonica, koja ima tamne zidove i umivaonik težak 150 kilograma.

Cara Delevingne

Sljedeća na popisu je kuća koju bi bilo zaista teško opisati. Kako je i sama Cara rekla u videu, nazvala bi ju odraslom kućom za igranje, i upravo tako to nekako i izgleda. Mnoštvo boja, tema, uzoraka, tekstura… Miks svega i svačega, uz poneku zanimljivu instalaciju. Svakako je zanimljiva i kuhinja, koja je tamno plava.

Donatella Versace

Među najpoznatijim modnim kućama se nalazi i talijanska Versace, pa ne čudi što je stan u kojem živi Donatella Versace, osoba iza kuće, apsolutno oduševljava. Ono što je zanimljivo jest što je ovaj stan smješten u Milanu uređen više tradicionalnim stilom nego išta, što možda i ne bi očekivali od Donatelle.

Nina Dobrev

Ova kuća, kad ju vidite i izvana, odiše španjolskim stilom. Ta se tema proteže i kroz interijer, a pogotovo u glavnoj spavaćoj sobi i u kuhinji koja je spojena s blagovaonicom. Ono što je specifično za kuću jest to što je ostalo jako puno stvari koje su tamo bile originalno kada je kuća izgrađena 1920-ih godina, pa i pločice u kupaonici.

Kim Kardashian West

Za razliku od prijašnjih kuća, ova nije dobro prošla u javnosti. Kuća je u potpunosti u svijetlim i neutralnim tonovima, a ono što je šokiralo ljude jest to što je kuća gotovo pa prazna – minimalizam u potpunosti vlada ovim sobama. Kasnije je objasnila da je to zato što želi moći isključiti mozak i pošteno se odmoriti, na svaki mogući način.

Naomi Campbell

U dalekoj Keniji, Naomi Campbell ima svoju vilu koja je baš onakva kakvu biste ju i zamislili – visoki stropovi, svijetle boje i puno, puno prostora. Prirodno drvo, veliki prozori i plava boja su ono što prevladava u ovoj kući koja ima čak četiri bazena.

Copy link
Powered by Social Snap