Pretraga

[FOTOGALERIJA] Pogledajte kako su riješili problem postavljanja klima uređaja u ovoj novoj zgradi

A- A+

Život bez klime je danas već lagano nemoguće zamisliti, pogotovo uz ove ljetne vrućine. No, postavljanje klima uređaja je često problematično. Gdje smjestiti vanjsku jedinicu klime? Donosimo jedno pametno rješenje!

Život u novim zgradama sasvim sigurno ima nekoliko dobrih strana, a danas donosimo jednu koja će vas oduševiti. Danas je teško zamisliti stan ili kuću koji nemaju neki način rashlađivanja, a upravo je klima uređaj onaj koji je u tome najuspješniji. Naravno, klime imaju svoje negativne strane, ali kada umirete na plus pedeset tisuća stupnjeva, ne razmišljate previše o njima – samo se želite ohladiti.

I dok klima narušava estetski izgled i prostorije u koju ju postavite, svakako je veći problem postavljanje vanjske jedinice klima uređaja. Gdje ju smjestiti? Problem je to s kojim ćete se vrlo vjerojatno namučiti čak i ako imate idealno rješenje. Već smo pisali o jednom negativnom iskustvu, a više o tome možete pročitati ovdje.

Izdvojeni članak

[Bauštelci zabušavaju] Emocionalnom manipulacijom do goreg rješenja i manje posla

U Hondlovoj ulici u Zagrebu je nedavno izgrađena nova stambena zgrada, u kojoj su o ovom problemu razmišljali unaprijed. Zgrada ima i svoju garažu, a upravo na ulazu u garažu su postavljene vanjske jedinice klime. Osim što tu nikome ne smetaju, ni estetski ne narušavaju izgled zgrade.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap