Pretraga

Grad Dubrovnik dao u najam novoizgrađene stanove: Uručeni ključevi prvim korisnicima

A- A+

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uručio je ključeve stanova sedamnaestoro Dubrovčana koji su putem Javnog poziva za davanje u najam stanova u vlasništvu Grada Dubrovnika ostvarili to pravo. Gradonačelnik je uputio još jednom čestitke prvim korisnicima stanova izgrađenim u sklopu projekta Dubrovačke stanogradnje.

Uručeni ključevi prvim korisnicima najma stanova namijenjenih mladima, foto: Grad Dubrovnik

Grad Dubrovnik raspisat će novi Javni poziv za dodjelu preostalih 26 stanova pod istim uvjetima, stoga će se svi oni sugrađani koji zadovoljavaju uvjete, a po prethodnom Javnom pozivu nisu ispravno dostavili dokumentaciju, moći ponovno podnijeti svoje zahtjeve. Grad će u međuvremenu donijeti potrebne izmjene postojeće Odluke kako bi se omogućilo korištenje već dostavljene ispravne dokumentacije za novu prijavu i kako bi se na taj način olakšalo našim sugrađanima.

Podsjećamo, nakon provedenog Javnog poziva za davanje u najam stanova u vlasništvu Grada Dubrovnika u svrhu rješavanja stambenog pitanja mladih i mladih obitelji na području grada Dubrovnika, a koji je trajao 45 dana, dana 1. lipnja utvrđena je konačna lista reda prvenstva, na kojoj se nalazi 17 građana koji su u propisanom roku dostavili svu potrebnu dokumentaciju i ostvarili uvjete za najam stanova te je donesena Odluka o davanju u najam stanova na određeno vrijeme od 10 godina od dana sklapanja ugovora o najmu za 17 dubrovačkih obitelji.

Izdvojeni članak

[FOTOGALERIJA] Državne nekretnine raspisale natječaj za najam 29 poslovnih prostora

Donosimo dokument Odluke.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Copy link
Powered by Social Snap