Pretraga

Jedini hotel u hrvatskom nacionalnom parku oglašen za prodaju

A- A+

Nacionalni park Mljet predstavlja jedan od hrvatskih bisera kada je u pitanju netaknuta priroda zbog čega je smještaj ovdje teško naći, posebno u sezoni. Zato je vijest da se prodaje jedini hotel na području parka zaintrigirala javnost. Tko će preuzeti ovu nekretninu površine 8.738 kvadrata i za koji iznos pitaju se svi. Prodaju je oglasio Colliers Hrvatska, kompanija za profesionalne usluge i upravljanje investicijama, a rok za iskazivanje namjere o kupnji je 18. lipanj.

hotel Odisej Mljet

hotel Odisej Mljet | foto: screen shot Colliers Hrvatska brošura

Jedini hotel u hrvatskom nacionalnom parku – Hotel Odisej – sada je na prodaju. Adriatic Luxury Hotels (ALH), vodeća hotelska grupa s portfeljem luksuznih hotela i vila u dubrovačkom području Hrvatske, objavila je stratešku prodaju Hotela Odisej, sa svoje Internet stranice poručuje Colliers Hrvatska, kompanija za profesionalne usluge i upravljanje investicijama.

Izdvojeni članak

Završen novi opatijski hotel, zadnje inspirirano plovidbom podsjeća na palubu broda

Kako ističu, riječ je o jedinstvenoj nekretnini smještenoj u prekrasnom prirodnom okruženju hrvatskog nacionalnog parka na otoku Mljetu.

Hotel Odisej, hotel s tri zvjezdice izgrađen 1978. te obnovljen 1996. i 2004., nudi udobnost gostima s 155 soba i 2 luksuzna apartmana, zauzimajući ukupnu površinu od 8.738 m², uključujući zemljište i hotelsku infrastrukturu. Pruža obilje prostora za opuštanje i razonodu.

Osim udobnog smještaja, Hotel Odisej nudi niz sadržaja koji poboljšavaju iskustvo gostiju, uključujući restoran, bar, dječji bazen i plažu, wellness centar i teretanu, zadovoljavajući raznolike potrebe posjetitelja.

‘Unatoč izazovima, hotel je pokazao stabilan rast u broju noćenja i stopi popunjenosti, postupno se vraćajući na razine prije 2019., što ga čini privlačnom investicijskom prilikom u cvatućem turističkom sektoru Hrvatske’, stoji na colliers.com uz napomenu kako se pisma namjere za zaprimaju do 18. lipnja 2024.

Riječki hotel na top lokaciji ide u veliku renovaciju, doznajte ovdje detalje.

Copy link
Powered by Social Snap