Pretraga

Pogledajte stanove u Zagrebu koji se prodaju za više od milijun eura

A- A+

Iako su cijene nekretnina u posljednje vrijeme porasle, neki stanovi u vašem susjedstvu bi držali visoke cijene bez obzira na to. Možda je nezamislivo koje su cijene stavljene za ove stanove, no sve ima svog kupca. Ovo su neki od najskupljih stanova u Zagrebu, a niti jedan nije ispod milijun eura.

Kristijan Arsov | Unsplash

Ovakve stanove vidimo samo na društvenim mrežama u najbogatijim gradovima svijeta. No, i u Zagrebu se može naći pokoji penthouse u centru grada koji je vrlo teško razlikovati od najskupljih stanova u svjetskim metropolama.

1. Novi penthouse u Petrinjskoj

Zgrada ovog stana u Petrinjskoj ulici izgrađena je 2021. godine. Sveukupno ima pet katova, a na zadnjem je penthouse o kojemu je riječ. Stan je stavljen na prodaju u vrijednosti od 1.400.000 eura. Zvuči nestvarno, no gledajući kvadraturu od 272,07 m2, ispadne cijene 5.147,06 eura po kvadratnom metru. Dvoetažni penthouse koji se proteže četvrtim i petom katom zgrade ima 4 spavaće sobe i 3 kupaonice. Dvije spavaće sobe imaju svoju prostoriju za garderobu pa i vlastitu kupaonicu. Treća i četvrta spavaća soba dijele treću kupaonicu. Naravno, svakom penthouseu je najvažnija terasa, a ovdje terasa broji čak 41,72 metara kvadratnih. To nije jedina terasa jer glavna spavaća soba također ima svoju veličine deset kvadratnih metara. Ulaz u stan je direktno dizalom. Energetski certifikat je A. Krovna terasa je dijelom zeleni krov. Uz sami stan, dobije se i tri parkirna mjesta uz ostavu od 6,5 kvadrata. Detaljnije o penthouseu pogledajte ovdje.

2. Malo korišten stan na Cvjetnom trgu

Cvjetni trg je u posljednjih nekoliko godina postao najpopulariniji trg u Zagrebu, a Bogovićeva ulica koja vodi od Cvjetnog do Hotela Dubrovnik postala je nova ‘Tkalča’ te je glavno mjesto na špici. Stan košta 1.350.000€. Za tu svotu se dobije 161 metar kvadratni, dvije spavaće sobe i dvije kupaonice. Cijena po metru kvadratnom je približno 8.400 eura što je najveća cijena po kvadratu od svih navedenih stanova. Energetski razred stana je A+. Uz stan se doalzi i jedno parkirno mjesto u garaži ispod Cvjetnog trga. Postoji mogućnost da se pokretni namještaj izuzme iz ponude, cijena je po dogovoru. Detaljnije o nekretnini pogledajte ovdje.

Izdvojeni članak

Pet luksuznih kuća slavnih: koja je od ovih kuća iz vaših snova?

 

3. Penthouse s pogledom na trg

Prodaje se penthouse veličine 307 metara kvadratnih. Stan ima 5 spavaćih soba s tri kupaonice. Iako se nalazi u staroj jezgri grada, zgrada u kojoj je stan izgrađenja je 1988. godine te je cijela konstrukcija od armiranog betona. Stan se nalazi na četvrtom i posljednjem katu zgrade. Od velike stambene površine, 69 metara kvadratnih oduzima prekrasna terasa s pogledom na trg, saunom i hidromasažnom kadom. Penthouse košta 1.290.000 eura što ispadne oko 4.200 eura po kvadratnom metru. Uz stan se dobije i privatni lift. Detaljnije o nekretnini pogledajte ovdje. 

4. Visoko prizemlje s vrtom

Ovaj stan je u obliku visokog prizemlja s vrtom, što znači da ćemo se ipak morat udaljiti od strogog centra grada, ali ne daleko, na Šalatu. Stan se nalazi u kompleksu od četiri zgrade, a u svakoj se nalazi po tri stana. Zgrade su se izgradile 2018. godine u Mirogojskoj ulici. Svakom stanu u zgradi pripada garaža, ostava i prakirno mjesto. Dodatni sadržaji koji se nude su: klima u svim prostorijama, podno grijanje, protuprovalna vrata s elektro bravom, dva parkirna mjesta, videonadzor, suteren od 95 kvadrata s wellnessom, natkrivena i nenatrkivena terasa. Iako stan ukupno broji 378 metara kvadratnih, čistog stambenog prostora se broji 168 m2. Na kvadraturu stana se zbrajaju sav ostali prostor koji je u vlasništvu stana (sauna, wellness, terasa…).  Stan se prodaje za 1.285.574 eura što ispadne 3.400 eura po kvadratno metru. Detaljnije o stanu pogledajte ovdje.

5. Penthouse u zagrebačkom downtownu

Radnička ulica se u posljednjih desetak godina pretrpala poslovnih zgradama, staklenim neboderima, poslovnjacima. Ovaj penthouse veličine 340 metara kvadratnih ima direktan pristup iz lifta. Prodaje se po cijeni od 1.200.000 eura što ispadne oko 3.500 eura po kvadratu. Stan je novouređen i moderno dizajniran, open space dnevni boravak od 140 kvadrata sa francuskim prozorima na zapadu i sjeveru koji daju dodatan prostor svijetlosti. Terasa površine 34 kvadrata gleda na stari grad i Medvednicu. Stan sadrži tri spavaće. Glavna spavaća soba ima walk-in ormar i kupaonicu. Stan ima još jednu kupaonicu, home office gostinjski toalet. Na -1 etaži ispod zgrade nalazi se garaža i dodatno parkirno mjesto. Za dodatne informacije kliknite ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap