Pretraga

Jedan od najvećih hrvatskih hotelskih lanaca akvizirao i drugi hotel u poznatom austrijskom skijalištu

A- A+

Nadzorni odbor Valamar Riviere odobrio je dokapitalizaciju austrijske podružnice Valamar A GmbH s ciljem akvizicije hotela Marietta 4* u Obertauernu, koji će time postati drugi hotel u Austriji pod upravljanjem Valamara. Kroz naredne dvije godine planiraju se daljnja ulaganja u Austriji koja uključuju investicije u podizanje kvalitete hotela Marietta i hotela Valamar Obertauern.

Obertauern, Austrija | Screenshot/GoogleMaps

Na stranicama Valamara objavili su akviziciju austrijskog hotela u poznatom skijalištu Obertauern. Ova akvizicija za Valamar predstavlja važan iskorak u daljnjoj internacionalizaciji poslovanja s ciljem širenja portfelja i upravljanja hotelsko-turističkim objektima u ponajboljim zimskim odmorišnim destinacijama Austrije i Italije.

Izdvojeni članak

Valamar Hoteli ulažu 223 milijuna kuna na Hvaru, gradit će se eko ljetovalište

Dokapitalizacija austrijske podružnice Valamar A GmbH od strane g. Gustava Wurmboecka, koji je jedan od najvećih austrijskih dioničara Valamar Riviere, ima za cilj ubrzati daljnje širenje portfelja Valamar grupe, pri čemu akvizicija hotela Marietta predstavlja novi značajan korak na tom putu.

Hotel Marietta, Obertauern | Screenshot/GoogleMaps

– Daljnje širenje portfelja u smjeru zimskog odmorišnog turizma važan je iskorak u internacionalizaciji poslovanja i korištenju upravljačkih sinergija Valamara. Dosadašnje iskustvo pokazalo je da gosti koji dolaze kod nas ljeti žele i zimi svoje praznike provesti u Valamaru. Osim toga, širenjem na zimski turizam omogućavamo našim djelatnicima cjelogodišnje stalno zaposlenje, povećana primanja te priliku da steknu međunarodno iskustvo i da svoju karijeru dugoročno razvijaju u Valamaru, izjavio je predsjednik Uprave Valamar Riviere Željko Kukurin.

Hotel Marietta, Obertauern | Screenshot/GoogleMaps

Jedan od najvećih hrvatskih hotelskih lanaca akvizirao i drugi hotel u poznatom austrijskom skijalištu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap