Pretraga

Prodaju se stanovi i poslovni prostori u vlasništvu države: Cijene se kreću od 3 do 300 tisuća eura

A- A+

Ministarstvo državne imovine istovremeno provodi dva različita natječaja – u sklopu jednog se prodaje 10 poslovnih prostora u vlasništvu države, a u sklopu drugog osam državnih stanova. Cijene, kao i lokacije, su raznolike.

Ilustracija, foto: Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine

Svi prostori se prodaju u zatečenom stanju po principu ‘viđeno-kupljeno’. Također za oba natječaja vrijedi da se najpovoljnijim ponuditeljem smatra ponuditelj koji je ponudio najvišu cijenu koja mora biti viša od početne cijene i izražena u kunama, a ponude dostavljene u drugoj valuti neće se razmatrati.

Kako bi ponude bile valjane, potrebno je prilikom prijave priložiti i dokaz o izvršenoj uplati jamčevine na žiro račun Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, koje provodi natječaje. Točan iznos jamčevina je određen za svaki od prostora.

Izdvojeni članak

Raspisan još jedan javni natječaj: Državne nekretnine daju u zakup 25 poslovnih prostora

Stanovi

Osam stanova se nalazi u Zagrebu, Osijeku i Varaždinu, a najjeftiniji se nalazi u Osijeku. Za samo 22.600 kn (2.999,54 eur), možete tako kupiti stan s površinom od 39.96 m2, na adresi Južno predgrađe 18 u prizemlju. Najskuplji stan se nalazi u Zagrebu, gdje za 833.000 kn (110.558,10 eur), možete kupiti stan od 53.51 m2 u prizemlju na adresi Medveščak 1.

Natječaj je otvoren do ponedjeljka, 9. siječnja 2023. godine do 10 sati. Javno otvaranje ponuda održat će se u Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine u Zagrebu, na adresi Ulica Republike Austrije 14, 9. siječnja 2023. godine u 13 sati.  Više detalja pronađite u samom tekstu Javnog poziva.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Izdvojeni članak

[FOTOGALERIJA] Državne nekretnine raspisale natječaj za najam 29 poslovnih prostora

Poslovni prostori

Od deset poslovnih prostora, njih devet se nalazi u Zagrebu, a jedan u Zadru. Najveći poslovni prostor površine 151,34 m2 nalazi se na lokaciji Masarykova 14/1 u Zagrebu, i prodaje se po početnoj cijeni od 2.280.000 kuna (302.608,00 eura).

Natječaj je otvoren do utorka, 10. siječnja 2023. godine do 10 sati. Javno otvaranje ponuda održat će se u Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, Zagreb, Ulica Republike Austrije 14, 10. siječnja 2023. godine u 11 sati. Više detalja pronađite u samom tekstu Javnog poziva.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Share via
Copy link
Powered by Social Snap