Pretraga

Sedam hrvatskih hotela dobilo nagradu švicarske stranice Holiday Check

A- A+

Ove godine je pandemija malo smanjila kriterije za nagradu, hoteli moraju imati najmanje 25 recenzija u posljednjih godinu dana, a rang listu slaže algoritam koji uspoređuje recenzije tijekom prošle godine i stopu preporuka hotela. Hoteli se nalaze u Rabu, Bolu, Opatiji, Omišu, Poreču i Novigradu.

Hotel Aminess Maestral Novigrad | Aminess Maestral

Hotel Plaža Duće, Hotel Miramar u Opatiji i Valamar Padova hotel prva su tri na ljestvici sedam najboljih hotela u Hrvatskoj, prema ocjenama najvećeg nezavisnog web portala za putovanja na njemačkom govornom području HolidayCheck. Slijede ih Bretanide Resort u Bolu, Valamar Parentino Hotel, Aminess Mestral u Novigradu te Hotel Plaža u Omišu, svi dobitnici godišnje nagrade “HolidayCheck Special Award” koju portal dodjeljuje u siječnju zadnjih 17 godina, na temelju preporuka i recenzija gostiju, prenosi Poslovni Dnevnik.

Izdvojeni članak

Znate li što znači jedna, a što pet zvjezdica na hotelima? Postoje i oni s njih sedam

I ove godine zbog pandemije uvjeti za nagrade su blaži, hoteli moraju imati najmanje 25 recenzija zadnjih godinu dana, a rangiranje se računa algoritmom koji uspoređuje recenzije tijekom prošle godine i stopu preporuka hotela, uz provjeru radi li se o stvarnim gostima. Kako su u petak pojasnili iz Aminessa, hotel Maestral morao je zadovoljiti niz strogih kriterija da bi uopće ušao u konkurenciju. Jedan od strožih bila je visoka razina preporuka posjetitelja, koja premašuje 90%.

Izdvojeni članak

Velika turistička kompanija ulaže 44,3 milijuna eura u rekonstrukciju svojih hotela na Jadranu

– Ova nagrada je veliko postignuće za čitav tim Aminess Maestral Hotela bez kojega ovakav uspjeh ne bi bio moguć. Mi želimo u svakom trenutku svojim gostima pružati nezaboravno iskustvo odmora i uslugu na najvišoj mogućoj razini. Ponosni smo što su naši gosti to prepoznali i nagradili, rekao je direktor Aminess Maestral Hotela Mateo Žiković.

Sedam hrvatskih hotela dobilo nagradu švicarske stranice Holiday Check
Share via
Copy link
Powered by Social Snap