Pretraga

Velika turistička kompanija ulaže 44,3 milijuna eura u rekonstrukciju svojih hotela na Jadranu

A- A+

Nadzorni odbor Društva dao je odobrenje investicija za daljnje podizanje kvalitete i usluga u svojim objektima za 2022. godinu u iznosu od približno 44.2 milijuna eura. Kompanija će uložiti novac u svojih šest hotela, dva na Braču, dva u Brelima, i dva u Tučepima. Sunce hoteli d.d., hotelska kompanija koju je od Jake Andabaka ovog proljeća kupio arapski fond Eagle Hills Zagreb Real Estate.

Hotel Elaphusa, Brač | Blue Sun Hotels

Najviše će dobiti hoteli na Braču, Elaphusa (13.6 mil. eu) i Borak (7.9 mil. eu), zatim hoteli u Brelima, Maestral (6.7 mil. eu) i Soline 9.7 mil. eu), najmanje će ići putem Tučepa u Hotel Kaštelet (2.5 mil. eu) i Hotel Neptun (0.15 mil. eu).

Izdvojeni članak

Jedan od najvećih hrvatskih hotelskih lanaca akvizirao i drugi hotel u poznatom austrijskom skijalištu

Hotel Soline, Brela | Blue Sun Hotels

Od ukupno 44 milijuna eura ulaganja, približno 29 milijuna eura Društvo planira prikupiti putem povećanja kapitala izdavanjem novih dionica u čiju svrhu je sazvana izvanredna skupština Društva za dan 20. prosinca 2021. godine. Ostatak sredstava Društvo planira prikupiti zaduživanjem kod poslovnih banaka, pri čemu će se koristiti mogućnost povlačenja sredstava za ovu namjenu kako je dogovoreno prilikom refinanciranja financijskih obveza Društva od dana 02. studenog 2021. godine, objavili su na Zagrebačkoj burzi.

Izdvojeni članak

Zbog odličnih rezultata ove godine, Adris grupa planira daljnje ulaganje u zagrebačke i splitske hotele

Hotel Borak, Brač | Blue Sun Hotels

Predmetne investicije su potvrda namjere većinskih dioničara Društva u pogledu razvoja budućeg poslovanja Društva, kroz jačanje tržišne pozicije implementacijom novih i razvojem postojećih kapaciteta i usluga, kao i nastavka ulaganja u podizanje kvalitete smještaja svojih zaposlenika.

Velika turistička kompanija ulaže 44,3 milijuna eura u rekonstrukciju svojih hotela na Jadranu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap