Pretraga

Svečano otvoren novi hotel s 4 zvjezdice u Postirama: Unutarnji dizajn odiše slow living filozofijom

A- A+

Novi Grand Hotel View, smješten u pitoresknim Postirima na Braču, primio je svoje prve goste. Hotelom upravlja hotelijerska grupacija Jadran hoteli i kampovi, a projektanti arhitekture su Ivana Uroda, Hrvoje Marinović i Daniel Vugrinović. Interijer potpisuje studio OCD arhitekti.

Grand hotel View – otvorenje, foto: Grand hotel View

Na otvorenju je nastupala rođena Bračanka, Gina. Sjajna atmosfera koju je šarmantna Gina stvorila, uz poslužene delicije i fina vina, učinila je ovu zabavu nezaboravnom. Birano je društvo, uz spektakularno otvorenje, pohvalilo i kristalno čisto more koje zove na kupanje te zadivljujući pogled na planine koji ostavlja bez daha.

– Radeći u turizmu dugi niz godina, naučila sam da destinacija, hotel i servis imaju veću svrhu od toga da našem gostu pruže ugodan odmor. Oni gostu pomažu stvarati uspomene i postaju dio njegovog životnog iskustva. Brač je i moj otok i ponosna sam što vam mogu zaželjeti toplu dobrodošlicu u hotel s grandioznim pogledom u kojem su gosti već počeli stvarati svoje uspomene, izjavila je Ivona Buljević, direktorica Grand Hotela View.

Izdvojeni članak

Bizaran hotel na otvorenom, uz buku i promet: Biste li ovdje proveli noć?

Hotel s pogledom

Grand Hotel View potpuno je novi hotel kojim upravlja hotelijerska grupacija Jadran hoteli i kampovi. Nosi 4 zvjezdice i ima 230 luksuzno opremljenih soba i suiteva, s mediteranskim vrtovima na balkonima te spektakularnim pogledom na morski horizont i planine Mosor i Biokovo. Gostima hotela su na raspolaganju bazeni, moderno uređeni wellness i spa, a za poslovne korisnike tu je i suvremeno opremljena kongresna dvorana.

Projektanti arhitekture Grand Hotela View su Ivana Uroda, Hrvoje Marinović i Daniel Vugrinović, dok interijer potpisuje studio OCD arhitekti. Arhitekti su svoj koncept zasnovali na reminiscenciji stijena i bračkog kamena pa se hotel oblikom zgrade i izlomljenom geometrijom kao formom fasade, doima kao mali kamenolom u uvali.

Kod unutarnjeg su se dizajna arhitekti odlučili za inverziju u dojmu i materijalima. Dok vanjska fasada djeluje britko, unutarnji dizajn odiše nježnošću i slow living filozofijom. Ulazno predvorje već na prvi pogled osvaja toplinom, a taj ugođaj stvara ispreplitanje mediteranskih motiva, materijala i oblika. Drveni strop obgrljuje poput trupa galije, terazzo pod reflektira sunčevu svjetlost oponašajući ljeskanje mora, dok recepcija predstavlja zlatni sunčev sjaj koji se u srcu hotela zadržava cijelog dana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli OCD arhitekti (@ocd.arhitekti)

Copy link
Powered by Social Snap