Pretraga

Veliki interes za POS u Karlovcu, objavljena konačna lista prvenstva

A- A+

Grad Karlovac objavio je konačnu listu reda prvenstva za Programu društveno poticane stanogradnje. Riječ je o stanovima na Dubovcu, u Ulici Herte Turza.

Karlovac

Karlovac | foto: Grad Karlovac

Na popisu se nalaze 134 prijavitelja koji su rangirani prema broju ostvarenih bodova zbirno, a kroz za osam kategorija: uvjeti stanovanja, stambeni status, vrijeme prebivanja, broj članova u domaćinstvu, stručna sprema podnositelja zahtjeva, životna dob, postajanje invaliditeta i prednost vezana uz braniteljski status. Najveći broj ostvarenih bodova iznosi 91,5, a najmanji 37.

Stanovi po Programu društveno poticane stanogradnje u Karlovcu bit će građeni na Dubovcu, u Ulici Herte Turza. Veličina stana koji podnositelj zahtjeva može kupiti, ovisi o broju članova obiteljskog domaćinstva i može biti od 44 kvadrata za jednu osobu do 94 kvadrata za šest i više osoba.

Izdvojeni članak

U hrvatskom gradu dovršena izgradnja 84 POS stanova: Uručeni ključevi novim stanarima

Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje (POS) na području Grada Karlovca radi utvrđivanja Liste reda prvenstva objavljen je 21. prosinca 2022. godine, te je bio otvoren do 12. veljače 2023. godine.

Konačna listu prvenstva objavljena je na oglasnoj ploči i web stranici Grada Karlovca. Ista će vrijediti tri godine, s mogućnošću produljenja, a APN će stanove prodavati prema ostvarenom broju bodova.

Zanima vas što možete očekivati od POS stanova? Pogledajte kako je prošlo useljavanje u POS stanove u Rijeci.

Copy link
Powered by Social Snap