Pretraga

Započele prijave za kupnju POS stanova u sjeveru Hrvatske, cijena kvadrata 1.489 eura

A- A+

Otvoren je javni natječaj za kupnju stana preko Programa društveno poticajne stanogradnje na području Grada Đurđevca. U ponudi je 12 stanova u zgradi vrijednoj 1,6 milijuna koja se gradi na Radničkoj cesti.

POS Đurđevac

POS Đurđevac | foto: Grad Đurđevac

Grad Đurđevac i Agencija za posredovanje i pravni promet nekretninama otvorili su javni natječaj za kupnju stana preko Programa društveno poticajne stanogradnje na području Grada Đurđevca. Riječ je o jedinicama u stambenoj zgradi čija je izgradnja započela krajem svibnja, te bi trebalo biti završena kroz 12 mjeseci.

Ukupna vrijednost investicije iznosi 1,6 milijuna eura, od čega su poticajna sredstva oko 400 tisuća eura. Predviđena cijena stana po metru kvadratnom iznosi 1.489 eura.  Kako je ranije rečeno, riječ je o fiksnoj cijeni koja se neće mijenjati.

Izdvojeni članak

Dovršeno postavljanje solarnih panela: OŠ Đurđevac postaje energetski neovisna

Zgrada će sadržavati 12 stanova, te pripadajućih devet garaža i parkirališni prostor. Izvođača radova je tvrtka Komfort d.o.o., a za nadzora je angažiran STUDIO HM. Zainteresirani kupci zahtjeve za kupnju mogu predati do 17. srpnja 2023. godine. Iz APN-a podsjećaju kako je ovo je treći krug natječaja, te da oni koji su se prijavili u prva dva kruga ne moraju ponavljati svoju prijavu. Nakon iskazanog interesa potencijalnih kupaca APN će organizirati prezentaciju stanova, banaka i uvjeta kreditiranja. Uslijedit će odabir stanova i potpisivanje predugovor o kupnji.

Gdje još kreće POS stanogradnja pogledajte ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap