Pretraga

Još jedna velika donacija građevinskog materijala i namještaja stigla je iz Austrije u Sisak

A- A+

Još je jedna u nizu hvalevrijednih donacija građevinskog materijala i namještaja stigla u grad Sisak. Donacija je namijenjena za sve one čije su domove teško oštetili prošlogodišnji potresi, a u Sisak je iz Austrije stigla zahvaljujući humanitarcu i predsjedniku Body building kluba ‘Sisak’ Nerminu Kurtoviću Eki.

Austrijska donacija stigla u Sisak | foto: Grad Sisak Facebook

U Sisak je stigla još jedna velika donacija namještaja i građevinskog materijala iz Austrije.

Riječ je o još jednoj u nizu takvih donacija pa su donatorima iz Austrije, kao znak zahvalnosti, uručene zahvalnice za sve što je u Sisak pristiglo u periodu od razornih potresa koji su područje županije pogodili u prosincu prošle godine.

Donacija je u Sisak stigla zahvaljujući i sisačkom humanitarcu i predsjedniku Body building kluba ‘Sisak’ Nerminu Kurtoviću Eki. Sva se pomoć, navodi Kurtović, dijeli uz ugovor, provjeru stanja, ali i predočenje osobnih iskaznica kao izvora informacije o prebivalištu osobe koja pomoć preuzima.

Izdvojeni članak

Talijanska vlada Sisku donirala opremljene kontejnere za one čiji su domovi oštećeni u potresu

Također, ističe Kurtović, svi će ugovori biti ovjereni javnih bilježnika kako bi ova donacija došla u ruke onih kojima je stvarno i potrebna.

Donacija građevinskog materijala i namještaja iz Austrije samo je jedna u nizu međunarodnih donacija koje su od prosinca prošle godine stigle na područje Sisačko-moslavačke županije. Među njima su se našle donacije cementa i opeke iz Tvornice cementa Kakanj i tvrtke Abias iz Tešnja. donacije stambenih jedinica koje su na područje Mošćenice stigle iz Italije te donacija stambenih kontejnera koje je za one čiji su domovi uništeni u razornim potresima donirala mađarska vlada.

Copy link
Powered by Social Snap