Pretraga

Video: Dom iz snova bez greške uz pomoć pametnih vizualizacija

A- A+

Investitori danas, kao nikada prije, imaju mogućnost vidjeti kako će izgledati njihov dom, ali i iskusiti kako će biti njime se kretati. I to prije nego li se krenu kopati temelji.

vizualizacija kuće

vizualizacija kuće | foto: screenshot Tik Tok

Sagraditi kuću iz snova od nule san je mnogih. No, čak i kada se za taj pothvat osigura financiranje, uvijek postoji mogućnost da nakon što građevinci odu nešto ipak ne bude onako kako je zamišljeno. Na sreću, napredak tehnologije omogućio je da se tomu stane na kraj. Danas arhitekti imaju mogućnost proširiti komunikaciju s klijentima na posve nov način koji mijenja sve.

Riječ je o programima koji omogućuju puno više od hit 3D vizualizacija prostora. Danas, se investitori svojim budućim domom mogu doslovno prošetati koristeći inovativnu podnu projekciju u stvarnom mjerilu. I ne samo to. Na ovaj način izložene arhitektonske planove mogu mijenjati i prilagođavati svojim potrebama. Nikada nije bilo lakše prije gradnje objekta uočiti, primjerice, da je hodnik preuzak, a kuhinja nepotrebno velika. Pogledajte video:

@plan.your.space ✨Gary and his family came for a walk through of their beautiful custom home designed by @ev.designsinc! If you know @garykhera he likes to go through everything in detail .. and this was definitely one of the most thorough and fun presentations we had! Best of luck on vour build and we’re looking forward to your backyard BBQ’s🌭 #PlanYourSpace #InteriorDesign #Architect #KitchenDesign #bchousing #modernhome #Surrey #kitchendesign #bathroomdesign ♬ original sound – Plan Your Space


Nove tehnologije uvelike utječu na razvoj komunikacije dizajnera unutrašnjeg uređenja s klijentima. Kao i proizvođača namještaja po mjeri. Uz prijenosne alate kojima se može pristupiti sa svake lokacije sada investitor može isprobati koje mu opcije najbolje odgovaraju. Rizika od neuklapanja namještaja i teksture poda u prostor više nema. Pogledajte u videu kako je jednostavno naručiti točno onakvu kuhinju kakvu klijent želi!

@zhenjiakeji0 Virtual reality prefabricated case connects virtual and real to create the best kitchen#realhome #decoration #mr #virtualreality ♬ Sunsets (feat. Olivia Lunny) – Nurko

Inovacije poput ovih gotovo svakodnevno izlaze na tržište i omogućavaju da snovi o savršenom domu, uredu, kupaonici ili vrtu postanu stvarnost. Struka ih prihvaća i dodatno razvija, tako da nije previše za očekivati da će u jednom trenutku, i to vjerojatno vrlo ubrzo, postati zlatni standard.

Pronađite ovdje 5 top aplikacija za uređenje doma koje će vam olakšati život.

Copy link
Powered by Social Snap