Pretraga

CERP u Vukovaru za bagatelu prodaje 6 urbanih oranica, ali i gradilište od 154 kvadrata za samo 1.090 eura

A- A+

Centar za restrukturiranje i prodaju (CERP) raspisao je javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju sedam nekretnina u svome vlasništvu na području grada Vukovara. Riječ je o 6 oranica čija se površina kreće između 700 i 850 četvornih matera, ali i jednom zanimljivom gradilištu površine od 154 kvadrata. Rok za podnošenje ponuda je 27. studenog 2023. godine.

gradlište na prodaju Vukovar

gradlište na prodaju Vukovar | foto: screen shot Geoportal

Centar za restrukturiranje i prodaju (CERP) traži kupce za sedam nekretnina na području Vukovara koje su sve upisani na isti zemljišno knjižni uložak. Prodaju se oranice redom površine od 220 m², 714 m², 719 m², 801 m², 827 m² i 892m², odnos ukupne površine 4.173 kvadrata. Uz napomenu kako je riječ o površinama koje su dio spleta obiteljskih kuća omeđenim ulicama Vile Velebite i Blage Zadre. Dakle, dio urbanog područja. Najveća oranica ujedno je najskuplja, te joj početna cijena iznosi 12.360 eura, odnosno približno 14 eura po četvornom metru. Dok je cijena preostalih pet oranica jednaka, te iznosi približno 8,70 eura za kvadrat.

U ponudi CERP-a je i jedno gradilište, površine 154 kvadrata koje upisano na istom zemljišno knjižnom ulošku kao i oranice. Početna mu cijena iznosi tek 1.090 eura, odnosno oko 7 eura po četvornom metru. Nalazi se u ulici Blage Zadre, pozicionirano između obiteljskih kuća u nizu.

Izdvojeni članak

Kostur od crvene cigle na ulazu u Vukovar postaje Glazbena škola, novo ruho za Eltzov crveni magazin

Javno otvaranje ponuda održat će se 27. studenoga 2023. u 12,00 sati u CERP-u (Zagreb, Ivana Lučića 6), a nekretnine se prodaju u zatečenom stanju po principu ‘viđeno-kupljeno’. U postupku javnog prikupljanju ponuda mogu sudjelovati sve domaće fizičke i pravne osobe, strane fizičke osobe ako su državljani EU ili državljani onih država s kojima Republika Hrvatska ima uspostavljen reciprocitet pri pravu na kupnju nekretnina.

Najpovoljnijim ponuditeljem smatra se onaj koji je ponudio najvišu cijenu koja mora biti veća od početne cijene i izražena u eurima, a ponude dostavljene u drugoj valuti neće se razmatrati. U slučaju da isti ponuditelj dostavi više ponuda, valjanom će se smatrati isključivo ponuda s najvećim iznosom ponuđene cijene. Ponuditelj koji je odustao od ponude gubi pravo na povrat jamčevine.

Vukovarci rade gradsko grijanje na geotermalnu vodu, doznajte ovdje sve o projektu.
­­­­­­

Copy link
Powered by Social Snap