Pretraga

Foto: Sin Tomislava Horvatinčića prodaje stan u centru Zagreba za osam milijuna eura

A- A+

I dok se cijene kvadrata zagrebačkih nekretnina ne snižavaju, naišli smo na rekordera. Luksuzan stan u Zagrebu s površinom od 440 kvadrata se prodaje za čak osam milijuna eura. Još zanimljivije, stan je trenutno u vlasništvu tvrtke Krešimira Horvatinčića, sina Tomislava Horvatinčića.

Luksuzan stan Cvjetni trg

Luksuzan stan na Cvjetnom trgu | screenshot: Agencija za nekretnine Eurovilla

Na web stranicama agencije za nekretnine Eurovilla osvanuo je oglas za ‘jedan od najluksuzniji stanova u Zagrebu’, koji se prodaje za ‘samo’ osam milijuna eura. Za te novce ćete dobiti stan na Cvjetnom trgu s površinom od 320 m2 na dvije etaže, kao i terasu od 160 m2. Ova nekretnina ima i vlastito dizalo, spremište, garažu za tri automobila površine 80 m2 i uređene zelene površine veličine oko 300 m2.

Stan je detaljno opisan na stranicama agencije, pa tako piše kako se prva etaža sastoji od prostranog hodnika, dvije komforne garderobe, velike ostave, dvije prelijepe kupaonice, tri spavaće sobe, Wellness-a i zimskog vrta. Na drugoj, gornjoj etaži imate garderobu, wc, kuhinju, dnevni boravak, fitness i saunu.

Vlasništvo

Ono što je posebno zanimljivo jest što je stan u vlasništvu tvrtke Krešimira Horvatinčića. Za njega vjerojatno niste čuli, ali jeste za njegovog oca, Tomislava Horvatinčića, koji trenutno služi zatvorsku kaznu zbog izazivanja pomorske nesreće u kojoj je poginuo bračni par iz Italije.

– Vlasnik stana je tvrtka Hoto Zrinjevac, Krešimira Horvatinčića. U stanu trenutno nitko ne živi, no prije su bili stanari, ono što mogu reći je da nešto bolje u Zagrebu ne postoji. Ban centar i Centar Cvjetni su najbolje zgrade u Zagrebu, to su jedinstvene nekretnine, kao da imate kuću u centru grada, ovo je nešto najljepše što može postojati, rekao je za 24sata Sergio Serdarušić iz agencije za nekretnine Eurovilla.

Luksuzno opremljen

U samom oglasu Euroville piše kako je zgrada u potpunosti nova, izgrađena od armiranobetonske konstrukcije, s vrhunskim toplinskim izolacijskim slojevima i najkvalitetnijom vanjskom stolarijom. Ističu i kako su sve prostorije ovog ‘pametnog’ doma opremljene krajnje luksuzno uz korištenje najboljih i najkvalitetnijih materijala dostupnih na tržištu. Stan je u potpunosti namješten luksuznim dizajnerskim namještajem.

– Ovaj nevjerojatno prekrasan, vrhunski uređen i profesionalno održavan životni prostor smješten u samom centru Zagreba, na elitnoj lokaciji, oduševljava podjednako svojom površinom, funkcionalnošću te vrhunskim stilskim zahvatima koji doprinose nezaobilaznom osjećaju modernog, otmjenog i visokokvalitetnog penthouse-a skrojenog po najzahtjevnijim parametrima suvremenih trendova, piše na stranicama Euroville.

Copy link
Powered by Social Snap