Pretraga

Grade se dvije zgrade s više od 120 POS-ovih stanova: Uskoro lista prvenstva kupnje

A- A+

Više od tristo prijava stiglo je na Javni poziv za podnošenje zahtjeva za kupnju stana iz programa društveno poticane stanogradnje na području Grada Šibenika. Do kraja mjeseca bit će objavljena Lista redoslijeda prvenstva kupnje.

POS stanovi | foto: Grad Šibenik

Od ukupno 388 zaprimljenih prijava 23 prijavitelja nisu predala zadovoljavajuću dokumentaciju.

Grad Šibenik objavio je na svojim službenim stranicama obavijest o kreiranju Liste redoslijeda prvenstva kupnje POS-ovih stanova, koja bi trebala biti gotova koncem ovog mjeseca. Na Javni poziv, koji je objavljen krajem prošle godine, stiglo je ukupno 388 prijava. Ipak, sve prijave nemaju potrebnu dokumentaciju.

Izdvojeni članak

Provjerite svoju prijavu: Objavljena lista reda prvenstva za kupnju POS-ovih stanova

Nove višestambene zgrade

Ukupno 23 prijavitelja, čija su imena objavljena na oglasnoj ploči u prostorijama Gradske uprave, mogu do ponedjeljka, 29. ožujka, predati potrebnu dokumentaciju kako bi njihove prijave bile potpune. I to na tri načina:

  • elektroničkom poštom na adresu  [email protected],
  • neposredno u pisarnici Grada Šibenika ili
  • poštom na adresu: Grad Šibenik. Trg palih branitelja Domovinskog rata 1.
Izdvojeni članak

POS-ove kuće u nizu za mlade obitelji: Grad želi osigurati što manju cijenu kvadrata

– Na predjelu Bioci u tijeku je izgradnja dvije višestambene zgrade s ukupno 127 stanova. U jedinici A nalazit će se 63 stana, dok su jedinici B predviđena 64 stana. Projektom su predviđena pripadajuća parkirališno-garažna mjesta, parkirališta za motocikle, tehničke prostorije te spremišta stanara, dodaju iz Grada.

Copy link
Powered by Social Snap