Pretraga

Veliki natječaj za zakup gradskih poslovnih prostora na Kvarneru

A- A+

Grad Rijeka objavio je natječaj za davanje u zakup 36 poslovnih prostora. Velik broj njih nalazi se na top lokacijama, te su pogodni za obavljanje ugostiteljske i trgovačke djelatnosti. Najmanji je površine samo 16 kvadrata, dok se najveći prostire na čak 400 četvornih metara. Rok za dostavu ponuda najkasnije do 7. veljače.

poslovni prostori Rijeka zakup

poslovni prostori Rijeka zakup | foto: google maps

Oni koji planiraju pokretanje posla u Rijeci, pa makar i sezonsko, trenutno na raspolaganju imaju bogatu ponudu gradskih poslovnih prostora. Grad Rijeka objavio je natječaj za zakup njih čak 36, od kojih je dobar dio na atraktivnim lokacijama u središtu grada.

Izdvojeni članak

Trebate garažu u centru grada? Sada je prilika, država oglasila zakup za bagatelu

Tako se, primjerice, na Korzu može iznajmiti poslovni prostor površine od 35 kvadrata, te dva u Adamićevoj ulici površine od 216 i 389 četvornih metara. Tu je i ugostiteljski objekt u Cottinoj ulici od 97 kvadrata, ali i jedan na Titovom trgu od 102 kvadrata.

Rok za dostavu ponuda najkasnije do 7. veljače do 15,30 sati. Uvezana pisana prijava s utvrđenim prilozima za sudjelovanje na licitaciji, u zatvorenoj omotnici, može se osim osobno, dostaviti i preporučenom pošiljkom, odnosno mora biti zaprimljena u pisarnici Grada Rijeke.

Pogledajte ovdje kako će izgledati novi autobusni kolodvor u Rijeci.

Copy link
Powered by Social Snap