Pretraga

Jedan radnik preminuo, a dva ozlijeđena na gradilištu vijadukta ‘Brijesta’ na Pelješcu

A- A+

Tri radnika u dobi od 31, 45 i 48 godina ozlijeđeno je četvrtak 10. ožujka oko 15 sati, kod mjesta Brijesta, na gradilištu vijadukta ‘Brijesta’ na Pelješcu. Dubrovačka policija javlja kako je 45-godišnjak naknadno preminuo u bolnici od zadobivenih ozljeda. Sva trojica su državljani Bosne i Hercegovine koji su prijavljeni na privremenom boravku u Hrvatskoj.

Policijski auto, ilustracija | Foto: MUP

Ozlijeđenima je na mjestu događaja pružena hitna medicinska pomoć, nakon čega su upućeni na bolničko liječenje, priopćila je dubrovačka policija.

Tijelo preminulog prevezeno je na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se provesti obdukcija, kojom će se utvrditi točan uzrok smrti, dok su ostala dvojica ozlijeđenih zadržana na bolničkom liječenju.

Policijski službenici Policijske postaje Ston su na mjestu događaja obavili očevid kojim je rukovodila zamjenica općinskog državnog odvjetnika. Očevidu je prisustvovala i inspektorice rada Državnog inspektorata. Za navedeni događaj, policijski službenici Policijske postaje Ston nastavljaju kriminalističko istraživanje.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Brodosplit dovršio montažu čeličnog dijela vijadukta Prapratno

Copy link
Powered by Social Snap