Pretraga

Prvotravanjske šale izazvale lavinu reakcija: Evo što smo vam sve podvalili

A- A+

Prvi aprilili! Neki od vas brzo su shvatili da tarantule ne šetaju po zagrebačkom gradilištu kao i da vam stranačka iskaznica neće pomoći kod kupnje stana, ipak za one koji su nam povjerovali, morat ćemo otkriti da ste bili nasamareni. Naime, vijesti koje smo jučer objavili na bauštela.hr su bile tek prvotravanjska šala.

Foto: Unsplash

Tekstovi poput “Vraćaju se omladinske radne akcije: Srednjoškolci će svako ljeto iz škole na bauštelu” te one da će bauštelci od sada “štemati” laserima na (ne)sreću mnogih samo su bile šala. Osim toga ne morate se ni brinuti da će vas napasti odbjegla horda tarantula sa zagrebačkog gradilišta, no neke bi ipak mogla razočarati činjenica kako građevinski radovi neće biti upola jeftiniji.

Najkomentiranije šale

Odlučivši se našaliti na prvi april, izazvali smo reakcije mnogih od vas. Najveći broj komentara dobio je tekst u kojemu smo najavili kako će čak 100.000 stranih radnika doći raditi u Hrvatsku i to za duplo manju cijenu. Mnogi su povjerovali kako se ovdje radi o pravoj vijesti te su se čak počeli nadati padu cijena kvadrata s obzira na niže cijene radnika, dok su se drugi pak bojali za budućnost:

– Cijena sata niža? A kvaliteta rada, kakva će biti?, zapitao se jedan od komentatora. Drugi je pak ironično kazao: – Je, pa mi moramo graditi Njemačku, aludirajući na odljev hrvatskih građevinskih radnika.

Kineski most

Druga najkomentiranija prvoaprilska šala bila je vezana uz ime Pelješkog mosta, koji se prema našem tekstu preimenovao u Kineski most. I dok su komentatori imali razne svoje ideje kada je u pitanju ime, jedna je bistra dama jednostavno zaključila: – Zvat će se Prvi april.

S kojim vijestima smo Vas “preveslali” pogledajte u nastavku.

Izdvojeni članak

Vraćaju se omladinske radne akcije: Srednjoškolci će svako ljeto iz škole na bauštelu

Izdvojeni članak

Oprez bauštelci, pobjegle tarantule na domaćem gradilištu, veterinari taje lokaciju jer su jako vrijedne!

Izdvojeni članak

100.000 stranih građevinskih radnika dolazi u Hrvatsku: Cijene radova bit će duplo niže nego sada

Izdvojeni članak

Zaboravite na štemanje: Na Ruđeru osmislili lasersku bušilicu, očekuje se serijska proizvodnja

Izdvojeni članak

Pala je konačna odluka za Pelješki most: Odabrano ime sve će šokirati

Izdvojeni članak

Uvodi se ‘papreni’ porez na mješalice i ostale građevinske strojeve: Od sada će se proizvoditi u Hrvatskoj?

Izdvojeni članak

[FOTO] Split dobiva još jedan atraktivni neboder – Ulagači iz susjedne zemlje?

Copy link
Powered by Social Snap