Pretraga

Sažetak mjeseca: Jeste li popratili najvažnije vijesti iz struke?

A- A+

Bauštela.hr, specijalizirani news portal namijenjen svim dionicima građevinskog sektora, sve više postaje referentno mjesto okupljanja industrije, struke, ali i zainteresiranih građana. Poslali smo svoj prvi mjesečni newsletter koji na jednom mjestu objedinjuje najvažnije novosti i informacije – jeste li se već pretplatili?

bauštela.hr newsletter

bauštela.hr novi je specijalizirani portal i digitalni glas gradilišta | foto: bauštela.hr

Čak i ako vam graditeljstvo nije struka, makar jednom u životu ćete se naći pred nekim „bauštelskim“ zadatkom, bila to kupnja vašeg prvog doma, obnova ili preuređenje interijera ili nešto od svakodnevnih kućanskih popravaka. Snaći se u moru informacija ponekad je teško. Bauštela.hr mjesto je na kojem ćete pronaći sistematizirane, aktualne i provjerene informacije iz prve ruke.

Radite li u ovom sektoru, svjesni ste njegove odgovornosti. Bauštela.hr redovno informira o svim aktualnostima u svijetu graditeljstva, odnosno o tržištu ponude i potražnje, zakonodavnim okvirima, otvorenim natječajima, investicijskim procesima, novim tehnologijama, radnim mjestima, strukovnom obrazovanju te problematici koja se pojavljuje u ovome sektoru.

Posebnu pozornost posvetili smo obnovi potresom pogođenih područja te u posebnoj rubrici redovno pratimo najnovije događaje i dijelimo pravovremene informacije o obnovi, mjerama, natječajima, i sve drugo od interesa građanima.

Kako se pretplatiti

Teme o kojima ste mogli čitati u ovomjesečnom newsletteru su:

bauštela.hr newsletter

Poslali smo prvi newsletter. Jeste li se već pretplatili? | foto: bauštela.hr

Kako biste bili informirani, za vas odabiremo samo najvažnije teme iz graditeljstva, sektora nekretnina, arhitekture, obnove potresom pogođenih područja i srodnih tema, a jednom mjesečno vam šaljemo newsletter. Pretplatite se klikom na poveznicu ili ispunjavanjem obrasca u nastavku.

Copy link
Powered by Social Snap