Pretraga

Slijedi dogradnja i rekonstrukcija Kulturnog centra u Čazmi: Projekt vrijedan 5.8 milijuna kuna

A- A+

Za rekonstrukciju i dogradnju Kulturnog centra, Čazma će dobiti 5.8 milijuna kuna, a sam Projekt će se realizirati putem mjere ‘Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima’.

Idejni nacrt budućeg Kulturnog centra u Čazmi | foto: Grad Čazma

Riječ je o rekonstrukciji i dogradnji zgrade koja se nalazi u središtu Čazme, čime će se revitalizirati kulturna jezgra grada, a jednako tako omogućiti i kvalitetnije provođenje slobodnog vremena.

Kulturni centar tako bi trebao postati mjesto gdje će se održavati manifestacije, tribine, edukacije, radionice, konferencije, izložbe, nastupi KUD-ova i udruga, vjenčanja i mnoge druge priredbe, a važna je i činjenica da će se stvoriti prilika za nova radna mjesta.

Izdvojeni članak

Prvo biološko kupalište u Čazmi bit će spremno ovog ljeta

– Zgrada pored već je uređena u sklopu projekta Čazma Natura. Ovaj projekt ne rješava samo pitanje obnove objekta, već komunikacijski povezuje središnje dijelove grada, a samom centru daje novu funkciju, naglašava gradonačelnik Dinko Pirak.

Za projekt ‘Rekonstrukcija i dogradnja – Kulturni centar’, kojeg je pripremila  JU Razvojna agencija Čazma, Grad Čazma je ostvario pravo na cjelokupan iznos sredstava u visini od 5.8 milijuna kuna. Investicija će se realizirati putem mjere ‘Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima’, Programa Ruralnog razvoja za razdoblje 2014.-2020. godine.

Slijedi dogradnja i rekonstrukcija Kulturnog centra u Čazmi: Projekt vrijedan 5.8 milijuna kuna
Share via
Copy link
Powered by Social Snap