Pretraga

Vlada donijela nove odluke: Korlaet postao zamjenik predsjednika Stručnog savjeta za obnovu

A- A+

U petak, 8. travnja je Vlada RH na zatvorenom dijelu sjednice donijela niz novih kadrovskih odluka. Između ostalog, došlo je i do promjena u sastavu Stručnog savjeta za obnovu. Novim zamjenikom predsjednika imenovan je Luka Korlaet.

luka korlaet

Luka Korlaet, zamjenik zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića | foto: Možemo! Screenshot Facebook

Vlada RH je donijela niz novih kadrovskih rješenja, a dio ih se tiče i obnove. Izmijenili su Odluku o osnivanju Stručnog savjeta za obnovu, a razriješili su i dosadašnju zamjenicu predsjednika Stručnog savjeta Oliveru Majić. Njezin nasljednik je Luka Korlaet, zamjenik zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića.

Došlo je i do promjena članova i zamjenika članova Stručnog savjeta za obnovu. Tako su s tih funkcija razriješeni: Davor Trupković, Bojan Baletić, Zlatko Prosinečki, Tea Helman Jukić, Igor Gliha, Maja-Marija Nahod, Tomislav Petrinec, Krunoslav Šmit, Branka Grgić, Miro Čaržavec, Damir Mance, Ivan Križić i Marko Baretić.

Na njihova mjesta su imenovani: Tomislav Petrinec, Gordan Hanžek, Zoran Veršić, Krešimir Majcan, Sven Müller, Ivan Koprić te Snežana Penović, a zamjenicima članova imenovani su Helena Jelić, Davor Trupković, Tatjana Vukobratović Spasojević, Ivana Ergić, Katarina Sikavica, Ivo Bilić, Tea Helman Jukić, Ervin Mihelj, Saša Nikšić i Željka Mutnjaković Prebeg.

Izdvojeni članak

Potres koji je uništio 75 posto Skoplja: Kako je tekla njegova obnova?

Vlada donijela nove odluke: Korlaet postao zamjenik predsjednika Stručnog savjeta za obnovu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap