Pretraga

Milijun kuna za energetsku obnovu dječjih škola i vrtića

A- A+

HEP Opskrba i Hrvatska elektroprivreda raspisali su javni poziv za donaciju projekata iz područja energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije integriranih u građevine i sustavnog gospodarenja energijom za potrebe ustanova javnoga sektora koje skrbe za društveno osjetljive kategorije stanovništva.

HE Ozalj 1 i 2; Ilustracija; Foto: HEP

Više od 130 kupaca ZelEn-a omogućilo je kupovinom zelene električne energije raspisivanje novog javnog poziva za donaciju projekata koji se realiziraju sredstvima iz fonda ZelEn ukupne vrijednosti 1 milijun kuna.

Sudionici natječaja mogu biti isključivo registrirane institucije ili ustanove javnog sektora sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, osnovane za trajno obavljanje djelatnosti odgoja i obrazovanja, znanosti, kulture, informiranja, sporta, tjelesne kulture, tehničke kulture, skrbi o djeci, zdravstva, socijalne skrbi i skrbi o invalidima, i u kojima vlasnik/osnivač ne obavlja djelatnost radi stjecanja dobiti, stoji na stranicama HEP-a.

Prijavitelji moraju posjedovati projektnu dokumentaciju za izvedbu energetske učinkovitosti i uvođenja obnovljivih izvora energije sa sveobuhvatnim troškovnicima i projektantskom procjenom investicije.

Javni poziv otvoren je do 15. srpnja 2021., a rezultati će biti objavljeni na internetskoj stranici zelen.hep.hr.

Milijun kuna za energetsku obnovu dječjih škola i vrtića
Share via
Copy link
Powered by Social Snap